Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ANKETA Najvtipnejšie postavy slovenských seriálov: Ktorú máte najradšej vy?

Zobraziť galériu (8)

Stali sa z nich doslova legendy. Populárne a vtipné postavy zo známych slovenských seriálov pravidelne bavili a niektoré doteraz bavia divákov. Ich hlášky v mnohých prípadoch zľudoveli. Vyberte svojho favorita a hlasujte v ankete.

Bystro, Tunel a Kokos

Neochvejné piliere obce. Matej Landl, Juraj "Šoko" Tabaček a Roman Slanina v úlohe dedinských opilcov. Ich druhým domovom je miestna krčma, kde prežívajú tie najkrajšie chvíle života. Dedinčania ich nazývajú hladinkármi. Hneď ráno sa totiž dostanú do tej správnej hladinky a v nej zotrvávajú počas celého dňa. Dokážu však byť aj užitoční, hlavne keď vykonávajú verejnoprospešné práce. Ich poznávacím znamením je oranžová reflexná vesta. Hlavou trojice je Bystro, ktorému však paradoxne hlava niekedy nefunguje. S obľubou totiž zabúda na to, že je ženatý.

ANKETA Najvtipnejšie postavy slovenských
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Imro

V najúspešnejšom slovenskom seriáli Panelák si za 8 rokov zahrali desiatky hercov, ktorí sa mnohým divákom navždy vryli do pamäti. Medzi nich určite patrí aj časník Imro. Stvárňoval ho herec Branislav Bystriansky. Sympatie divákov si získal ako večne domotaný barman Imro Bystrický. Vtipný, no rovnako nešikovný Imro rozdával pravidelne úsmev obyvateľom paneláku. Do práce dochádzal z obce Sološnica, ktorú viackrát spomenul aj vo viacerých častiach seriálu.

ANKETA Najvtipnejšie postavy slovenských
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: tvjoj.sk)

Mohlo by vás zaujímať:Poriadne perverzné rozprávky od Disneyho: Do filmov skrývajú nahé telá aj mužskú erekciu

Lászlo Komárom aFrantišek Stromokocúr

Divácky obľúbené a veľmi populárne postavy zo seriálu Susedia, ktoré vždy vedeli rozosmiať. Andy Kraus ako Lászlo a Peter Marcin ako František sú najlepší kamaráti. Lászlo sa živí ako opravár, pričom založil aj firmu Kutyil s.r.o. Jeho veľkou nevýhodou je, že spolu s manželkou nevedia dobre po slovensky. František pracuje ako horár, no neskôr získal prácu na ministerstve. Vtipnými a neustálymi trapasmi sa navždy zapísali do povedomia divákov.

Lászlo Komárom a František
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Ďuro Brmbalík

Ďalší zástupca Hornej Dolnej. Daniel Heriban vystupuje ako klasický dedinský frajer. Jeho srdcovou záležitosťou je jeho milované červené auto - rapidečka. Tú má v niektorých momentoch radšej ako svoju priateľku Eriku. Ich vzťah je síce vážny, no trvá už niekoľko rokov a nikam sa neposúva. Sobášu sa všemožne vyhýba, čo Eriku veľmi trápi. V skutočnosti však iné baby obháňať nechce. Stačí mu, že je obdivovaný.

Ďuro Brmbalík
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

MiňoDemovič

Ján Króner hviezdil v seriáli Profesionáli. Kedysi pôsobil akokriminalista, teraz je z neho špekulant,treťotriedny šmelinár a miestny polomafián.Čo sa mu dostane do ruky, to má tendenciu predať. Zásadne predáva nelegálne alkohol. Policajtov z miestnej stanice považuje za debilov a s Marošom Nagyom sú zároveň kamaráti aj úhlavní nepriatelia. Mnohokrát ho už policajti zatkli, ale vždy ho pustili, pretože nemali žiadne dôkazy.

Miňko Demovič
Zobraziť galériu (8)

Mohlo by vás zaujímať:Ťažké začiatky: 7 celebrít, ktoré dobre poznajú chudobu

Imre a Gejza

Komici na pohladanie.Sväťo Malachovský aRené Štúr tvorili v Paneláku známu robotnícku dvojicu.Pôvodne sa starali ostavbu podkrovia, vktorom býval Jakub, neskôr zatepľovali druhý panelák. Stále však navštevovali svoj obľúbený prvý.Gejza je rómskeho pôvodu, má ženu a sedem detí.Imre pre zmenumaďarského, čo sa prejavuje vkaždej jednej vete, ktorú vysloví.

Imre a Gejza
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: tvjoj.sk)

Lajos Gyönyörű - Lacko

Andy Kraus sa po hereckom rozchode s Petrom Marcinom vydal vlastnou cestou. V seriáli Kutil s.r.o. vystupuje ako otec rodiny - Lacko.Je hviezdou televízneho programu pre domácich majstrov Kutil s.r.o. V druhej sérii však už neprodukuje svoju šou a je nezamestnaný, teda nemá žiadny príjem, a to je problém. Miluje svoju manželku, s ktorou má tak trochu zvláštny vzťah.O zábavné scény nikdy nemal núdzu.

ANKETA Najvtipnejšie postavy slovenských
Zobraziť galériu (8)

Viac o téme: BystroKokosTunelImroLászlo Komárom a František StromokocúrĎuro BrmbalíkMiňo DemovičImre a GejzaLajos Gyönyörű - Lacko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu