Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

To NAJ z Oscarov 2017: Hnusné tweety, autobus plný ľudí, svadba v priamom prenose!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

Tohtoročný oscarový večer bol naozaj plný nevšedných prekvapení. Spomedzi všetkých dominuje chaos pri vyhlasovaní ceny za najlepší film. Sošky si najprv prevzali tvorcovia filmu La La Landu a o pár minút, ešte počas ďakovnej reči producenta, už predávali ceny tvorcom Moonlightu. Okrem toho však filmová obec nevynechala ani Trumpa, súčasťou večera bola aj svadba, ohromné náušnice a dorazil aj autobus plný obyčajných ľudí.

Prehliadka počas Oscarov a svadba priamo pred hercami

Súčasťou prehliadky skupinky ľudí bola nečakaná návšteva odovzdávania Oscarov. Ani jeden zprítomných to netušil a nadšenie na tvárach neskrývali. Priviezol ich špeciálny autobus a moderátor Jimmy Kimmel ich zoznámil so slávnymi hercami sediacimi v prvom rade. Našli sa medzi nimi aj snúbenci. Muža sa spýtali, kto je jeho obľúbeným hercom. "Tento tam," ukázal na Denzela Washingtona.Washington sa zodvihol, aby sa s nimi odfotil. Kimmel im navrhol, že Denzel ich môže rovno zosobášiť, a tak sa aj stalo.

Herci neváhali ľuďom podať ruky aj Oscarači odfotiť sa, aby na prekvapenie pamiatku. Jennifer Aniston dokonca darovala aj svoje slnečné okuliare.

To NAJ z Oscarov
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram/Jimmy Kimmel Live)

To NAJ z Oscarov
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram/Jimmy Kimmel Live)

Jedna z fotiek zachytáva Goslinga, ako niečo šepká žene zo snúbeneckého páru. Žena má naozaj prekvapený výraz, a tak si mnohí začali robiť vtipy. No evidentne len nevedela skryť nadšenie z toho, že jej do ucha šepká samotný Ryan Gosling.

To NAJ z Oscarov
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Vymenené obálky

Zrejme najväčším prekvapením a šokom večera boli vymenené obálky, na základe ktorých vyhlásili za najlepšiu tú nesprávnu snímku. Prv Warren Beatty po počiatočnom váhaní vyhlásil La La Land, no potom sa vrátil na pódium počas ďakovnej reči producenta La La Landu, aby oznámil, že mu dali zlú obálku. V tej jeho totiž bolo napísané meno herečky Emmy Stone a v zátvorke za ňou bol La La Land, preto 79-ročný herec najprv váhal, no rozhodol sa to prečítať, pretože mu na to nikto nič nepovedal. Potom však vyšiel zo zákulia so slovami, že to nie je vtip a omyl napravil. Všetci sa ospravedlnili, dokonca aj moderátor večera priznal, že nevie, kde sa stala chyba. Tento chaos sa určite zapíše do dejín odovzdávanie prestížnych cien.

Úprimné priateľstvá

Herečka Brie Larson, držiteľka minuloročného Oscara za najlepšiu herečku v hlavnej úlohe, v zákulisí vyobjímala svoju priateľku Emmu Stone a úprimne jej so slzami v očiach gratulovala. Na sociálnej sieti Instagram sa zdôverila: "Viete, čo je lepšie ako vyhrať? Pozerať sa na to, ako vyhral vás priateľ."

To NAJ z Oscarov
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Svojho brata objal aj Ben Affleck. V záverečnej ďakovnej reči Casey potom adresoval milé slová Benovi aj Mattovi Damonovi. "Ďakujem tiež Mattovi Damonovi, že mi dal túto príležitosť. A samozrejme mojim rodičom, že mi verili. Ben (Affleck, Caseyho brat, pozn. red.), mám ťa rád."

To NAJ z Oscarov
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Vtip s Trumpom

Moderátor večera Jimmy Kimmel sa rozhodol tweetnuť prezidentovi Spojených štátov priamo z pódia. "Už viac ako dve hodiny prebiehatáto šou a Donald Trump ešte nezverejnil na Twitteri ani jeden príspevok. Začínam sa oňho báť," povedal Kimmel predtým, než tweet poslal. Obrazovku svojho telefónu premietli na hlavné plátno, aby to videli všetci prítomní a v tom Kimmel začal písať: "Ahoj, Donald Trump, tak čo ako?"

Okrem svojho príspevku doplnil aj hashtag, ktorý odkazoval na nedávny spor medzi Meryl Streep a Donaldom Trumpom: #merylsayshi (Meryl ťa pozdravuje, pozn. red.).

Mean Tweets edition

Súčasťou bol aj krátky videopríspevok, v ktorom herci reagovali na naozaj hnusné a nepriateľsképríspevky na sociálnej sieti Twitter. Rovnako ako Meryl Streep, ani ostatní nemajú problém so srandou a s reakciou na tieto nenávistné príspevky. Tu je ich zostrich.

Vtipy na adresu Meryl Streep

Meryl Streep si neváhala vystreiť sama na seba. V reakcii na Trumpove vyjadrenia o tom, že je preceňovanou herečkou sa k tomu pridal aj Jimmy Kimmel, keď vo svojom úvodnom dialógu povedal, že "z mnohých hercov tu máme jednu herečku, ktorej mnoho neinšpirujúcicha precenených hereckých výkonov stále pretrváva" a vyzval prítomných, aby sa postavili a naozaj "nezaslúžene" je zatlieskali.

Následne pri vyhlasovaní cien spolu s Javierom Bardemom, pre ktorého je herečka obrovskou inšpiráciou, zavtipkovala na svoju adresu. "Ďakujem Javier, cítim sa tak trošku neznámo a nedocenene."

To NAJ z Oscarov
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Justin Timberlake roztancoval všetkých

Večer otvoril Justin timberlake piesňou Can´t stop the feeling, ktorá získala toho roku nomináciu za najlepšiu filmovú pieseň. Roztancoval naozaj všetkých, pozdravil svojho priateľa Ryana Goslinga a zatancoval si so svojou krásnou manželkou Jessicou Biel.

Náušnice Charlize Theron

Charlize Theron bola v metalickej róbe od Diora naozaj ozdobou večera. Čo však spôsobilo najväčší ošiaľ, boli obrovské diamantové nášničky švajčiarskej značky Chopard.Twitter sadoslova zbláznil a zaplnili ho reakcie ľudí na tento skvost,ktorýzdobili tvár herečky počas oscarového večera. Toto sú najlepšie reakcie z Twittera:

"Chvíľka ticha pre ušné lalôčiky Charlize Theron."

"Prajem si, aby som mohla byť taká silná ako uši Charlize Theron."

"Takže, náušnice Charlize Theron stoja viac než môj dom."

Herci bránili slobodu

Viacerí z hostí - napríklad herečka Ruth Neggová či herec Lin-Manuel Miranda - prišli s modrou stužkou na podporu neziskovej organizácie ACLU, ktorá si kladie za cieľ brániť slobody zaručené ústavou a zákonmi USA. ACLU zohrala významnú úlohu pri spore o nedávnom migračnom dekréte amerického prezidenta Donalda Trumpa. Hongkonský herec, režisér, scenárista a majster bojových umení Jackie Chan dorazil na červený koberec s dvoma plyšovými pandami v žltých kabátikoch s logom UNICEF. Tlačovej agentúre AP povedal, že je pandím ambasádorom a tiež majiteľom dvoch pánd v Číne. Plyšové pandy nosí, ako povedal, všade so sebou a necháva sa s nimi fotografovať a pripusti možnosť, že ich vydraží a výnos venuje na charitu.

In memoriam

Nakoniec, ako každý rok, tak aj tento, patrila chvíľka ticha za sprievodu spevu Sary Bareilles. Túto smutnú chvíľu prišla vyhlásiť herečka Jennifer Aniston, ktorá zároveň oznámila, že len pred pár hodinami opustil hereckú obec ďalší člen 61-ročný Bill Paxton, ktorý si okrem iného zahral aj v Titanicu.

Viac o téme: OscarDenzel WashingtonEmma StoneLa La LandAcademy Awards
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu