Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmanžel Lucie Bílej znovu na kolenách: Po dlhej kríze ďalší rozvod!

Václav Noid Bárta a Gabriela Bártová
Václav Noid Bárta a Gabriela Bártová (Zdroj: prask.nova.cz)

Český spevák a herec Václav Noid Bárta a jeho manželka, bývalá modelka Gabriela Bártová sa rozvádzajú. Na sociálnej sieti Facebook o tom informovala samotná Bártová, ktorá sa aj s ich dvojročnou dcérou Terezou od manžela nedávno odsťahovala.

"Je mi to ľúto, ale kríza v našom manželstve s Václavom netrvá iba niekoľko ostatných dní alebo týždňov, ale ťahá sa už dlhé mesiace. Pretože zdravý vývoj mojej dcéry je pre mňa ako matku jednoznačne prvoradý, ďalšiu eskaláciu tejto krízy som sa po dlhej a zrelej úvahe rozhodla definitívne vyriešiť. Rada by som verila, že si Václav z nášho rozvodu dokáže vziať ponaučenie a raz a navždy sa zbaví všetkého zlého, čo dlhodobo a hlboko narušovalo náš vzťah," napísala. Tridsaťšesťročný Bárta sa k situácii odmietol vyjadriť.

VáclavNoidBárta začal s Gabrielou Dvořákovou chodiť na jar 2013. V decembri potom ohlásili rozchod, no neskôr sa dali opäť dokopy. Zosobášili sa 7. júla 2014, v októbri toho istého roka sa im narodila spomínaná dcéra Tereza. Pre Dvořákovú to bolo prvé manželstvo, pre Bártu už druhé, keďže v rokoch 2006 až 2008 bol ženatý so speváčkou Luciou Bílou. Neskôr bol tiež zasnúbený s českou Miss 2008 Eliškou Bučkovou.

Viac o téme: Václav Noid BártaGabriela Bártová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu