Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedysi ich poznalo celé Slovensko: Ako dopadli bývalé hviezdy televízie?

Zobraziť galériu (6)

Pred niekoľkými rokmi boli neodmysliteľnou súčasťou televízneho vysielania. Dnes ich na obrazovkách uvidíte iba sporadicky. Ich najväčšia sláva dávno pominula. Pozrite sa, kam sa vytratili známe tváre.

Ján Alžbetkin

Dokonalý príklad, ako vás môžerýchla sláva zničiť. Talentovaný herec zažiaril v Ordinácii v ružovej záhrade a práve vtedy začali vážne problémy.Alkohol, marihuana, opletačky so zákonom, vyhodenie zo školy - to všetko mu prekazilo sľubne sa rozvíjajúcu kariéru a dnes je iba výstrahou pre ďalších nádejných hercov.Po mnohých prešľapoch o ňom nebolo viac počuť.

Ján Alžbetkin
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viki Ráková

Mala byť hviezdou Paneláku, no v pamäti Slovákov zostane navždy ako žena v domácnosti Ildikó zo seriálu Susedia.Herečka sa po čase stiahla do úzadia a pred kariérou radšej uprednostnila materstvo.Vychováva syna Bendegúza a popri tom sa vrhla na biznis - otvorila kaviareň určenú prioritne pre mamičky.

Viki Ráková
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)

Mohlo by vás zaujímať: Zabudnuté či nezabudnuteľné? Toto je 7 najúspešnejších slovenských relácií posledných rokov

Ľubomír Karásek

Dlhé roky moderoval hlavnú spravodajskú reláciu v televízii Markíza. V roku 2005 bol účastníkom vážnej autonehody, kvôli ktorej sa musel opäť učiť rozprávať, čítať a písať. Aj keď sa pokúšal o kariérny návrat v Televízii Z, dopadlo to veľmi neslávne. Netajil sa tým, že ho trápili vážne finančné problémy.

Ľubomír Karásek
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky.sk)

Zuzana Belohorcová

Bývalá učiteľka sexubola dlhodobo ústrednou postavou slovenského šoubiznisu.Svojej hviezdnej kariéry sa však rozhodla vzdať a odišla do Miami, kde žije už takmer sedem rokov.S manželom Vlastom Hájekom vychováva na slnečnej Floride dve deti – dcéru Salmu a syna Nevia.Otvorene o sebe tvrdí, že je ženou v domácnosti.

Andrea Ušiaková

Ďalšia exučiteľka sexu. Práve Ušiaková zobrala po Belohorcovej pomyselnú štafetu a pre Slovákov sa stala symbolom erotiky. Navrchole kariéry však nečakane odišla doPrahy, kde žije až dodnes. So svojím partnerom Karolom vychovávajú syna.Bývalá moderátorka Láskania je stále rovnako sympatickáako v minulosti.

Jožo Pročko

Kedysi bol najobľúbenejším zabávačom, ktorý nemal konkurenciu. Jeho relácie ako Je to možné?!, Slávici na ulici či Jožo Pročko pokúša mu vyniesli trikrát ocenenie OTO. Dnes sa už zviditeľňuje prevažne kritikou vlády a premiéra Fica. Okrem toho sa sám venuje komunálnej politike v rodnej obci Halič.

Jožo Pročko
 (Zdroj: Topky.sk)

Andy Timková

Niekdajšia hviezda markizáckeho Telerána, Doma s Markízou či Pevnosti Boyard odišla z televíznych obrazoviek už pred 11 rokmi. So svojím manželom založila realitnú kanceláriu a okrem toho je veľkou propagátorkou zelenej stravy. S modelkou Mirkou Luberdovou vydáva knihy so zdravými receptami.

Andy Timková
 (Zdroj: markiza.sk)

Viac o téme: Viki RákováJán AlžbetkinZuzana BelohorcováĽubomír KarásekJožo PročkoAndy TimkováAndrea Ušiaková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu