Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Keď dvaja nestačia: Milostné trojuholníky vládnu filmom!

Koláž - filmové milostné trojuholníky Zobraziť galériu (9)
Koláž - filmové milostné trojuholníky

Milostné trojuholníky sú medzi filmovými tvorcami zjavne dosť obľúbeným prvkom, ktorým príbeh aspoň trochu zamotajú a dodajú mu kúsok napätia. Niektoré sú však výraznejšie ako tie druhé. Pozrite si tie najzaujímavejšie filmové milostné trojuholníky. Nájdete medzi nimi aj ten váš obľúbený?

Piráti Karibiku: Jack, Elizabeth a Will

Piráti Karibiku
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Disney)

Ani samota na ostrove a idylické popíjanie litrov rumu nestačí na to, aby kapitán Jack Sparrow dokázal odtiahnuť Elizabeth od Willa. Ale ktovie ako by to skončilo, keby sa z ostrova nedostali… Nečakali ste aj vy celý čas aspoň na malý románik medzi týmito dvomi?

Láska nebeská: Juliet, Mark a Peter

Láska nebeská
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Universal Pictures)

Nejedno divácke srdce zlomilo odhalenie, že chudák Mark v skutočnosti miloval manželku svojho najlepšieho priateľa a nie naopak. Ten robil, čo mohol, aby to vyzeralo tak, že mu jednoducho krásna Juliet nesedí. Vyznanie lásky pomocou plagátov však utvrdilo všetkých o jeho skutočných citoch.


Mohlo by vás zaujímať:Herectvo hodili za hlavu, účty však zaplatiť musia: Dnes učia, podnikajú a obsluhujú!


Twilight: Jacob, Bella a Edward

Twilight
Zobraziť galériu (9)

Melodramatická ľúbostná zápletka medzi krásnou Bellou, vlkodlakom Jacobom a upírom Edwardom sa niesla celým príbehom. Smrteľníčka Bella sa síce zmieta v neistote, no musí si vybrať. Ako sa skončila voľba medzi citmi k najlepšiemu priateľovi a chladnokrvnému upírovi už všetci poznáme.


Mohlo by vás zaujímať:Snímky len pre odvážnych: V hlavných úlohách krvilačné beštie!


Vicky Cristina Barcelona: Maria Elena, Juan a Cristina

Vicky Cristina Barcelona
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: The Weinstein Company)

Len pár žien je šialenejších ako exmanželka umelca Juana - Maria Elena. K nim určite patrí aj Cristina, ktorá prijme Juanovu ponuku a spolu s priateľkou prichádza na návštevu do Barcelony. A tam sa udejú veci! Juan pobozká Cristinu. Cristina pobozká Mariu. A výsledok? Nestály, výbušný a šialený milostný trojuholník.

To bude boj: Tuck, FDR a Lauren

Toto je vojna
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: 20th Century Fox, )

Špičkoví agenti Tuck a FDR sú nielen kolegovia, ale predovšetkým priatelia na život a na smrť. Všetko sa však zmení príchodom Lauren do ich života. Tá je síce v pracovnom živote veľmi úspešná, no ten milostný dosť pokrivkáva. Preto randí s obomi naraz, pričom však vôbec netuší, že sa páni poznajú a súťažia o jej pozornosť. Jednoducho trojuholník, aký sa tak často nevidí.


Mohlo by vás zaujímať:Dievčatá, držte si klobúky, toto je dámska jazda: Sexi chlapi a trapasy nesmú chýbať!


Denník Bridget Jonesovej: Bridget, Mark a Daniel

Denník Bridget Jones
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Miramax)

Bláznivá a svojská Bridget si nevie nájsť to správne miesto v práci, živote a už vôbec nie v láske. Tak lieta od jedného problému k ďalšiemu, od Daniela k Markovi a naopak. Obidvaja majú čosi do seba a vybrať silen jedného je tak ťažké!

Svadba môjho najlepšieho priateľa: Julianne, Michael a Kimmy

Svadba môjho najlepšieho priateľa
Zobraziť galériu (9)

Julianne v podaní Julie Roberts spoznala na vlastnej koži, že to, čo máme, spoznáme až vtedy, keď o to prídeme. Jej najlepší priateľ Michael jej oznámi, že bude mať svadbu, no nevestou nie je ona. O to horšie je, že si berie krásnu a mladú Kimmy. Julianne má len dve možnosti ako tento problém vyriešiť: buď mu bude priať len to najlepšie a potlačí vlastné city, alebo sa pustí do neľútostneho boja o svoju lásku.

Viac o téme: TwilightPiráti KaribikuBridget JonesTo je vojna
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu