Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obľúbenejší ako hlavní hrdinovia: Bez týchto postáv by boli seriály o ničom!

Koláž vedľajšie postavy Zobraziť galériu (6)
Koláž vedľajšie postavy

Seriály neustále prinášajú obrovskú dávku nových postáv. A hoci sú najdôležitejší hlavní hrdinovia, bez vedľajších postáv by to nikdy nebolo ono. Tieto postavičky sa síce neobjavovali na obrazovkách často, no situácie s nimi boli vždy pamätné. Nájdete medzi nimi svoju obľúbenú vedľajšiu postavu?

Karen McCluskey (Zúfalé manželky)

Karen McCluskey, Zúfalé manželky
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ABC)

Ak ste sledovali seriál Zúfalé manželky, tak to ste určite na Wisteria Lane postrehli okrem iných aj starú pani McCluskeyovú. Vdave rôznorodých charakterov nezapadla najmä vďaka svojskej povahe. Len máločo ju vyviedlo zmiery abez hanby povedala na rovinu, čo si myslí. Anesmieme zabudnúť ani na mŕtve telo vjej mrazničke.


Mohlo by vás zaujímať:Príťažliví a slobodní: U týchto hercov máte ešte šancu!


Kirk (Ženy zrodu Gilmorovcov)

Kirk, Ženy z rodu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CW)

Okrem ukecaných Gilmoriek sa každému fanúšikovi obľúbeného seriálu určite do pamäti zapísal Kirk. Veď azda neexistuje postava, ktorá by mala toľko zamestnaní ako milovník mačiek zo Stars Hollow. Pamätné sú však aj Kirkove nezmyslené argumenty, podivné nápady adetské správanie.


Mohlo by vás zaujímať:Trvalo to celú večnosť: Na tieto seriálové bozky sme čakali niekoľko sérií!


Blair Waldorf (Gossip Girl)

Blair Waldorf, Gossip Girl
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CW)

Prominentnej smotánke zUpper East Side na Manhattane vládla Serena van der Woodsen. Od svojho návratu medzi spolužiakov na začiatku prvej série sa na ňu upriamuje najväčšia pozornosť. Bohužiaľ, pre mnohých divákov bola sklamaním asvojimi hlúpymi rozhodnutiami dokázala poriadne naštvať. Ozajstnou kráľovnou však bola uštipačná Blair, ktorej nikdy nechýbal dokonalý diabolský plán. Na jej obľúbenie však divák potreboval viac času, no stálo to za to. Bez Blair by v Gossip Girl panovala nuda!

Ned Flanders (Simpsonovci)

Ned Flanders
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: 20th Century Fox Television)

Seriál Simpsonovci priniesol do televízneho sveta množstvo zaujímavých anezabudnuteľných vedľajších charakterov. Slušný averiaci sused Flanders však zabodoval azda najviac. Veď nech mu obľúbená rodinka spáchala čokoľvek, vždy im dokázal odpustiť a pomôcť.


Mohlo by vás zaujímať:Máte radi históriu? Tieto seriály by ste rozhodne nemali minúť!


Bash (Reign)

Bash, Reign
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: CW)

Aj historický seriál Reign ponúkol divákom veľa zaujímavých postáv. Ktým najlepším patrí nemanželský kráľov syn Sebastian. Hoci sa snim seriálový osud veľmi nepáral amusel si toho veľa prežiť, asi neexistuje fanúšik tohto seriálu, ktorý by mu nedoprial stať sa kráľom.

Viac o téme: SimpsonovciŽeny z rodu GilmorovcovZúfalé manželkyReignGossip Girl
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu