Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dámska jazda môže ihneď začať: Tieto seriály vás pobavia aj rozplačú

seriálová dámska jazda - koláž
seriálová dámska jazda - koláž

Potrebujete oddych po práci či náročnom dni, no film kvôli svojej dĺžke neprichádza do úvahy? Siahnite po krátkom, zábavnom či zaujímavom seriáli. Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ktoré síce mužov veľmi lákať nebudú, no pre dámy sú ako vyšité.

Zúfalé manželky

Celých osem sérií amnožstvo ocenení si vyslúžila skupinka zúfalých manželiek zWisteria Lane aich susedia. Ich príbeh rozpráva Mary Alice, ktorá hneď vprvej epizóde spácha samovraždu. Predmestie mesta Fairview síce vyzerá na prvý pohľad pokojne, no skrýva množstvo tajomstiev itragédií...


Mohlo by vás zuajímať:Obľúbenejší ako hlavní hrdinovia: Bez týchto postáv by boli seriály o ničom!


Prefíkané slúžky

Seriál zrúk tvorcu úspešných Zúfalých manželiek bol už od začiatku odsúdený na úspech apopularitu. Dej sleduje osudy štyroch hispánskych slúžok zBeverly Hills. Tie prekonávajú komplikované chvíle strávené so svojimi snobskými zamestnávateľmi asamozrejme ovšetkom klebetia. Ani tu nechýbajú klamstvá, intrigy, vraždy ináročné azábavné situácie.

Pretty Little Liars

Pre milovníčky záhad atajomstiev je tu seriál, ktorého dej sa odohráva vmestečku Rosewood. Tam sa zoznámite spiatimi najlepšími kamarátkami – Ariou, Hannou, Emily, Spencer aAlison. Pokojný život dospievajúcich dievčat sa zmení vokamihu, kedy Alison záhadne zmizne aobjaví sa anonym svýhražnými správami,podpisujúci sa ako„A“. Bohužiaľ, nejde len ohlúpy vtip. Seriál sa skončil tento rok aztínedžeriek sa za ten čas stali dospelé ženy.

Sex vmeste

Kto by nepoznal legendárnu klasiku vpodobe Sexu vmeste? Nemýľte si ho však sfilmami, ktoré sa priživili na jeho úspechu. Štyri priateľky síce nemajú navonok nič spoločné, no spája ich silné puto. Čaká na vás kopa humoru, nevery, priateľstva, sexu, módnych vychytávok ahľadania pána dokonalého. To všetko vNew Yorku na Manhattane – vmeste plnom mužov.


Mohlo by vás zaujímať:TOP filmy pre milovníkov módy: Tieto jednoducho musíte vidieť!


2 Broke Girls

Ak dávate prednosť krátkym anenáročným seriálom, pri ktorých sa zaručene zasmejete, siahnite po tomto. 2 Broke Girls je sitkom plný zábavy ahumoru, takže nehrozí, že by ste sa pri ňom nudili. Hlavnými hrdinkami sú dve náhodné kamarátky – Max pochádza zchudobnej rodiny aCaroline je zase známa pre podvody svojho už skrachovaného otca. Obe pracujú ako čašníčky vbistre plnom zaujímavých postavičiek.

Mistresses

Dramatický dej popisuje príbehy štyroch priateliek. Každá znich má vlastný život, sú plné protikladov ausilujú sa oniečo iné – postup vkariére, zmierenie so smrťou, vybudovanie nového života či založenie rodiny. Pozor, seriál je prudko návykový.

Orange Is the New Black

Seriál založený na memoároch je niečo úplne odlišné ako iné seriály pre ženy. Hlavnou postavou je Piper, ktorá sa dostáva do väzenia. Tam sa stretáva so svojou niekdajšou partnerkou, ale aj mnohými inými ženami. Nechýbajú vtipné situácie, nadhľad či vážne témy.


Mohlo by vás zaujímať:Na tieto seriálové bozky sme čakali niekoľko sérií!


Ženy zrodu Gilmorovcov

Vzťah Lorelai aRory je legendárny. Arovnako aj seriál, ktorý sleduje ich životy, ako aj životy ostatných obyvateľov malebného mesta Stars Hollow. Určite dáte za pravdu faktu, že je to seriál, ktorý môžeme pozerať kedykoľvek.

Younger

Pohodový seriál vytvorený na motívy knihy ukazuje, aké ťažké to majú ženy, keď si vistom veku chcú nájsť dobrú prácu. Liza je štyridsaťročná, čerstvo rozvedená slobodná matka. Keďže zamestnať savjej rokoch je náročné, zmení si šatník, spôsob rozprávania asamozrejme aj vek. Atu nastávajú problémy, ale aj zábavné situácie, pri ktorých strávite pohodové chvíle.

The Bold Type

Novinka rozpráva príbeh troch priateliek -Sutton, Kat aJane, ktoré pracujú vredakcii populárneho časopisu pre ženy. Nejde im však len oprácu, ale popritom hľadajú samé seba, svoje miesto vživote apochopiteľne aj osudové lásky. Seriál má zatiaľ len pár častí, takže uvidíme, čo sa zneho vyvinie.

Viac o téme: Sex v mesteŽeny z rodu GilmorovcovZúfalé manželkyOrange is the new blackMistressesDiabolské slúžkyThe bold type
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu