Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce televízne úmrtia: Stratu týchto postáv sme niesli veľmi ťažko

Koláž - šokujúca smrť seriálových postáv Zobraziť galériu (10)
Koláž - šokujúca smrť seriálových postáv

Úmrtia niektorých postáv dokážu zlomiť aj najpevnejších fanúšikov, najmä keď prídu skutočne nečakane. Stratu týchto seriálových postáv sme museli poriadne rozdýchať...

MIKE DELFINO (James Denton), Zúfalé manželky

MIKE DELFINO (James Denton),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: ABC)

Fešák avždy dobrý aochotný susedprežil väzenie, tragickú smrť svojej lásky, kómu, ďalšiu haváriu adokonca aj život spomotanou Susan. Doplatil však na svoju dobrotu azato, že chcel pomôcť susede, schytal guľku. Hoci to bolo až vposlednej sérii, fanúšikovia budú určite súhlasiť, že to bolo šokujúce apočas jeho pohrebu zaplakali sostatnými seriálovými postavami aj mnohí diváci.

MOIRA QUEEN (Susanna Thompson), Arrow

MOIRA QUEEN (Susanna Thompson),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: CW)

Od chvíle, ako Slay Wilson prišiel do Starling City, boli Oliverovi milovaní vobrovskom nebezpečenstve. Takže smrť Moiry nebola úplným prekvapením, no prišlo to vtedy, keď to nikto neočakával. Slay totiž prinútil Olivera, aby si vybral medzi dvomi postavami. Len jedna znich mohla prežiť. Moira sa obetovala azahynula ako seriálová hrdinka.


Mohlo by vás zaujímať:Keď dvaja nestačia: Milostné trojuholníky vládnu filmom!


MATTHEW CRAWLEY (Dan Stevens), Downton Abbey

MATTHEW CRAWLEY (Dan Stevens),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: ITV)

Záverečné okamihy tretej série obľúbeného Downton Abbey priniesli narodenie syna Mary Matthewa. Ten sa ponáhľal domov, aby rodine rozpovedal radostné novinky. Novopečený otec prežil nástrahy I. svetovej vojny aj španielskej chrípky, ktoré kosili všetkých navôkol. Pri návrate sa cítil šťastne atešil sa na rodinu, možno práve preto si nevšimol nákladiak rútiaci sa priamo na neho. Vtomto bode skončila nielen celá séria, ale aj Stevensove povinnosti voči tvorcom populárneho seriálu.

JOYCE SUMMERS (Kristine Sutherland), Buffy, premožiteľka upírov

JOYCE SUMMERS (Kristine Sutherland),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: The WB)

Buffy sa často zaoberala smrťou, len výnimočne však šlo oniekoho blízkeho či reálnu postavu. Prebodávala upírov, naháňala rôzne obludy abránila svet pred úplným zánikom. Joyce Summersová bola kvôli dcérinmu povolaniu vždy vnebezpečenstve, no neboli to príšery, čo ju skolili. Zomrela kvôli aneuryzme mozgu, čo ani postavy, ani diváci nečakali.

CAITLIN TODD (Sasha Alexander), NCIS

CAITLIN TODD (Sasha Alexander),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: CBS)

Tvorcovia kriminálky NCIS zdivákov urobili vo finále druhej série poriadnych bláznov. Agentka Toddová saspolu sostatnými vyšetrovateľmi dostala do veľkej prestrelky steroristami. Toddová priniesla divákom ťažké chvíle, keď sa obetavo hodila do strely pred Gibbsa. Akeď sme si vydýchli, že je všetko vporiadku, pretože mala na sebe vestu, ostreľovač ju trafil priamo medzi oči.


Mohlo by vás zaujať:Slovák Vladimír Furdík: Cesta od kaskadéra až po hlavnú postavu seriálu Game of Thrones


JON SNOW (Kit Harington), Hra o tróny

JON SNOW (Kit Harington),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: HBO)

Finále piatej série trháku od HBO prinieslozdrvujúce prekvapenie – smrť Jona Snowa. Hoci vtomto seriáli prišlo o život viacero hlavných postáv, táto divákov zaskočila najviac. Nad skonom Jona Snowa sa neustále viedli debaty, pretože každý očakával návrat obľúbenej postavy.

MAUDE FLANDERS, Simpsonovci

MAUDE FLANDERS, Simpsonovci
Zobraziť galériu (10)

Je dosť zarážajúce, keď sa aj kreslená postavička rozhodne niekoho zabiť. Ok, nerátame Kennyho zo South Parku. Navyše spôsob, akým zomrela bohabojná manželka Neda Flandersa, boldosť brutálny. Pre naivného dobráka Neda bola situácia naozajnáročná anezaslúžená.


Mohlo by vás zaujímať:Chcete sa naučiť niečo nové? Inšpirujte sa fiktívnymi svetmi s vlastným jazykom!


ROBIN HOOD (Sean Maguire), Once Upon a Time

ROBIN HOOD (Sean Maguire),
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: ABC)

Smrť fanúšikmi obľúbenej postavy fantastického seriálu šokovala dokonca aj predstaviteľa samotného Robina Hooda. Veď všetko naznačovalo, že Robin aRegina sú spriaznenými dušami. Bohužiaľ, spoločného šťastného konca sa nedočkali aRegina tak dostala od života ďalšiu ranu.

Viac o téme: Hra o trónySimpsonovciZúfalé manželkyBuffy premožiteľka upírovOnce upon a time
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu