Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mimoni v kinách opäť zarobili miliardu: Kedy sa opäť dočkáme ich návratu na veľké plátno?

Mimoni
Mimoni (Zdroj: internet)

Animák Ja, Zloduch 3 sa aj napriek nie príliš najlepšiemu rozbehu v kinách dokázal dostať do klubu miliardárov. Čo to však znamená pre budúcnosť tejto animovanej série?

Filmový klub miliardárov, istotne ste o ňom už niečo počuli. Ide o skupinu filmov, ktoré dokázali v kinách po celom svete zarobiť viac ako jednu miliardu dolárov. Doteraz by ste v tomto klube našli presne 30 snímok, no pred pár hodinami sa do neho pripojil aj animák Ja, Zloduch 3. Ten síce možno nepobral tak zaujímavý príbeh, než predošlé časti, no najdôležitejšie je, že deti ho stále milujú. Žltí Mimoni sa každých pár rokov pri premiére nového filmu dostanú úplne všade a tak malé ratolesti túžia po všetkom, kde sa nachádzajú.

Každý ich chcel okamžite vidieť: Toto je 10 najziskovejších filmov kinematografie

A kedy opäť vypukne toto šialenstvo? Ja, Zloduch 4 ešte oficiálne štúdio Universal/Illumination neohlásilo, no vzhľadom na stále veľký úspech sa v blízkej dobe nejakého oznámenia dočkáme. Určite však premiéru netreba očakávaťskôr ako 3. júla 2020, keďže vtedy sa do kín dovalia Mimoni 2. Pre zaujímavosť, tento rok sa do klubu miliardárov podarilo dostať len vyššie spomínanému animáku, akčnej snímke Rýchlo a zbesilo 8 a romantickej hranej rozprávke Kráskaa zviera.

Viac o téme: MimoniJa Zloduch 3Illumination
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu