Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

King sa oprel do amerického prezidenta: Trump má chorú myseľ!

(Zdroj: SITA)

Trump nezaprel vášeň pre Twitter a využil situáciu. Okrem diskutovaného prejavu pred Valným zhromaždením OSN, spravil ešte zvláštnejšiu vec. Na svojom účte totiž reagoval na nemiestne GIF-ko, ktoré donútilo hororového spisovateľa k tvrdým slovám na jeho adresu.

Donald Trump sa totiž rozhodol reagovať na príspevok a prezdieľal ho na svoj účet, ktorý sleduje takmer 39 miliónov ľudí. Na GIF-ku vidieť, ako Trump odpálil golfovú loptičku, ktorá trafila Hillary Clintonovú a zhodila ju dole. GIF-ko je kombináciou dvoch rozdielnych záberov.

Trumpova reakcia bola naozaj hodná zamyslenia. "Rozhnevaní sa vrátili, aby naháňali Hillary. Vyjadrili svoje pocity jasne a nahlas. Utratila veľké peniaze, no na konci ostala mimo hry!"

Známy spisovateľ, autor v súčasnosti veľmi populárneho príbehu TO, Stephen King upozornil na jeho konanie. "Trump si myslí, že udrieť ženu golfovou loptičkou a zhodiť ju je smiešne. Ja si myslím, že to indikuje "ťažko chorú (doslova do*****ú, pozn. red.) myseľ"," napísal na Twitteri King.

V súčasnosti v kinách premietajú filmovú adaptáciu príbehu TO spisovateľa Stephena Kinga. Príbeh o zlovestnom klaunovi, ktorý požiera deti, patrí ku Kingovým najznámejším knihám. Na druhej strane Donald Trump patrí ako prezident Spojených štátov k "twitterovým" spisovateľom. Z politikov totiž prispieva na platformu najviac a naozaj intenzívne.

Viac o téme: Stephen KingToDonald Trump
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu