Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zábava zaručená: Tieto svetové talkshow vás dostanú!

Koláž - svetové talkshow Zobraziť galériu (2)
Koláž - svetové talkshow

Túžite sa výborne zabaviť? Máme pre vás skvelé tipy. Bolesť bránice a uslzené oči sú pri sledovaní týchto svetových talkshow jednoducho istotou, ktorej sa nevyhnete.

The Late Late Show with James Corden

Že vám meno James Corden nič nehovorí? Obrovská chyba! Tento chlapík totiž tancuje, spieva, robí všemožné bláznovstvá a zároveň uvádza vlastnú šou, od ktorej určite nič normálne nečakajte. V spojení so všemožnými hviezdami vytvára množstvo zábavných videí. Známe sú predovšetkým ukážky z muzikálov predvádzané na priechodoch alebo spev pesničiek počas jazdy auta.


Mohlo by vás zaujímať:Máme kopu kvalitných osobností, no vidíme ich len zopár: Títo sú všade!


Jimmy Kimmel Live

Jeden z najväčších vtipkárov Jimmy Kimmel robí šou, ako sa patrí. Nie je to totiž len o bežných rozhovoroch. Na účet hostí si robí neustále žarty a svojich kolegov posiela do ulíc, aby sa naživo pýtali tie najabsurdnejšie otázky, čomu samozrejme zodpovedajú aj reakcie opýtaných. Kimmel sa otázky nebojí ani klásť politikom.

Show Jana Krause

Herec sršiaci satirickým humorom je v našich končinách veľmi dobre známy a možno ste jeho lákavej šou podľahli už aj vy. Výhodou je, že pri sledovaní nemusíte ovládať cudzí jazyk a jeho hostia pochádzajú nielen z Českej republiky, ale aj od nás.


Mohlo by vás zaujímať:Rozvody, depresie, trápenia: Úspešné české herečky prepadli alkoholu!


Evening Urgant

Ani Rusko nezaostáva. Jimmy Fallon a jeho šou sa stali inšpiráciou pre autorov ruskej talkshow Evening Urgant. Hostiteľom šou je Ivan Urgant, ktorý je skvelý improvizátor, rečník a hosťom vie klásť naozaj tie správne otázky. V šou nechýba obkec situácie, vtipné scénky ani žarty na účet hostí.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Čo sa týka talkshow, tak to zjavne Američania naozaj vedia robiť. Jednou z najobľúbenejších je aj šou, v ktorej je hlavnou hviezdou šarmantný a vtipný Jimmy Fallon. Ten je očividne zo svojej práce nadšený, čo vidno aj na obraze. Svojím entuziazmom ľahko nakazí divákov aj svojich hostí. Nebojí sa nikoho parodovať, dokonca takéto svoje obete pozýva k sebe do šou. Okrem iných takto použil aj Donalda Trumpa.


Mohlo by vás zaujímať:To NAJ z Oscarov 2017: Hnusné tweety, autobus plný ľudí, svadba v priamom prenose!


The Ellen Show

Aj ženy vedia robiť skvelú šou. Žijúcim dôkazom toho je americká komička Ellen DeGeneres. Hostiteľka tejto šou je naozaj vtipná a ponúka určitý pohľad na “zákulisné” informácie zo života rôznych hviezd, ktoré sa u nej objavia. Neváha ich zapojiť do rôznych hier a dostať ich do neprirodzených situácií. Zábava zaručená!

Veče sa Ivanom Ivanovićem

Aj Srbi sa môžu pochváliť zábavnou talkshow. Vysiela sa raz týždenne a vďaka diváckej obľúbenosti už natočili osem sérií. Okrem moderátorových prehovorov sa môžete tešiť aj na krátke a vtipné výstupy hostí.

Viac o téme: The Late Late Show with James CordenThe Ellen ShowVeče sa Ivanom IvanovićemShow Jana KrauseJimmy Kimmel LiveEvening Urgant
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu