Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvá SuperStar pobláznila Slovensko: Kde sú nádejní speváci dnes?

Slovensko hľadá Superstar 1 Zobraziť galériu (3)
Slovensko hľadá Superstar 1 (Zdroj: STV)

Pátranie po úplne prvej slovenskej Superstar v roku 2004 rozpútalo neuveriteľné šialenstvo. Diváci nalepení na obrazovkách s mobilom v ruke, zatiaľ čo fanúšikovia v sále odpadávali a nádejné hviezdy rástli. Ošiaľ spojený s prvou Superstar pokračoval aj chvíľu po skončení súťaže, no ako rýchlo sláva prišla, tak sa aj vytratila a spolu s ňou aj mnohé z novozniknutých hviezd. Spomínate si ešte na účinkujúcich z prvej šou? Takto vyzerajú dnes.

Miro Jaroš

Porota si na ňom počas talentovej súťaže poriadne zgustla, no Miro Jaroš sa hudbe venovať neprestal. Spevák, skladateľ atextár sa dnes venuje predovšetkým tvorbe pesničiek pre deti, sktorými žne úspech. Žltú košeľu ačerveného motýlika poznajú snáď všetky deti na Slovensku. Niekoľko rokov robil producenta ďalšej superstaristke Dominike Mirgovej, no tento rok sa ich pracovné cesty rozišli.


Mohlo by vás zaujímať:Najskôr práca, potom svadba: V televízii našli zamestnanie aj lásku!


Peter Konček

Patril medzi najväčšie talenty, no jeho životnú cestu skrížila veľká tragédia. Nádejný spevák Peter Konček zomrel vjanuári vroku 2012 ako dvadsaťšesťročný na dôsledky vážnej autonehody.

Petra Humeňanská

Petra Humeňanská
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook Na ceste)

Petra sa ani po skončení súťaže neprestala venovať hudbe asvoj spevácky talent využila vo viacerých muzikáloch. Tiež spieva vskupine Družina, ku ktorej sa pridala vroku 2013 aobjavuje sa aj vdivadelných predstaveniach. Tento rok sa pridala kvydatým superstaristkám.

Zdenka Predná

Bezprostredne po skončení súťaže bolo vspojení shudbou azda najviac počuť otalentovanej apriebojnej Zdenke Prednej. Za sebou má štyri sólové albumy amnožstvo koncertov. Vsúčasnosti má dvoch potomkov ažije smanželom, hudobníkom Oskarom Rózsom. Po narodení detí sa speváčka venovala najmä rodine, ktorá pre ňu znamená všetko. Vseptembri tohto roku smanželom vydali prvú skladbu ich spoločného projektu.


Mohlo by vás zaujímať:Nekompromisní kati z talentových súťaží: Šírili strach i vtipné hlášky!


Katka Koščová

Víťazka prvej súťaže Slovensko hľadá Superstar musela svoj debutový album nahrať vpriebehu pár mesiacov, čo sa odrazilo aj na výsledku. Odvtedy speváčke vyšli ešte ďalšie tri, no úspech, aký zažívala počas súťaže, sa už nevrátil. Hudobne sa venuje predovšetkým jazzu. Je vydatá za Michala Pivovara, sktorým má syna Adama amomentálne očakávajú ďalšieho potomka.

Tomáš Bezdeda

Miláčik dievčat si počas účinkovania všou vyslúžil vždy najviac plyšákov od fanyniek. Na svoj roztomilý chlapčenský úsmev zbalil aj moderátorku Adelu Banášovú. Teraz má za sebou dva hudobné albumy či účinkovanie všou Tvoja tvár znie povedome. Aktuálne sa vďaka množstvu koncertov opäť dostávado väčšieho povedomia fanúšikov.

Robo Mikla

Roba Miklu sprevádzalo počas talentovej súťaže najviac škandálov, ktoré vyústili do jeho odstúpenia anevyhýbali sa mu ani potom. Alkohol adivoká zábava mu vôbec neboli cudzie, no pred pár rokmi odišiel do Ameriky asvoj postoj radikálne zmenil. Dokonca sa venuje deťom vdivadelnom súbore vHnúšti.

Peter Kotuľa

Miláčik fanúšičiek Peter Kotuľa sa vzdal speváckej kariéry anamiesto toho si vybral pokojný život. Pracuje ako obchodný manažér. Už počas SuperStar mal priateľku atá je momentálne už jeho manželkou.

Martin Kelecsényi

Ako prvý zfinálovej jedenástky vypadol Martin Kelecsényi. Svoje šťastie opäť skúsil vďalšej talentovej súťaži Hlas Česko Slovenska,ale porotu vôbec nepresvedčil. Ešte predtýmstihol nahrať jeden album aobjavil sa vmuzikáli Traja mušketieri. Naďalej má kapelu astále sa venuje tenisu.


Mohlo by vás zaujímať:Vo dvojici im to ide lepšie: Títo televízni parťáci jednoducho patria k sebe


Martina Šindlerová

Najmladšia superstaristka dokázala prehlušiť silným hlasom aj oveľa starších súťažiacich. Od skončenia súťaže však bola skôr spájaná sbulvárnymi informáciami,namiesto jej hudobného účinkovania. Na jej dva vydanéalbumy si už dnes nikto ani nespomenie.

Samo Tomeček

Samo Tomeček
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jednotka)

Keď mladý rocker nečakane vypadol práve vrockovom kole, všetci fanúšikovia plakali. Zkonca v súťažisaspevák rýchlopozviechal. Dodnes hráva skapelou Free Inna Cage, no predovšetkým ho môžete vidieť všou Milujem Slovensko, kde spieva vpodstate čokoľvek.

Viac o téme: Samo TomečekPetra HumeňanskáTomáš BezdedaKatka KoščováMartina ŠindlerováPeter KončekZdenka PrednáPeter KotuľaPeter KelecsényiRobi MiklaMiro Jaroš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu