Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Opilec Mikla, prešľap Rolins či oholená hlava: Talentové súťaže v tieni škandálov!

Česko Slovensk má talent Zobraziť galériu (3)
Česko Slovensk má talent (Zdroj: JOJ)

Populárne talentové súťaže so sebou nesú množstvo neopozeraných umelcov, obrovský záujem divákov, ale aj mnoho škandálov. Niektoré z nich vám pripomenieme.

Vyhrážky v Talente

Česko Slovensk má talent
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: JOJ)

Kastingy jojkárskeho projektu Česko Slovensko má talent vždy priniesli zaujímavých ľudí, a to nielen talentovaných, ale aj takých, ktorí nič svetoborné nepriniesli a navyše sa stihli z reakcie porotcov aj rozzúriť. Jednou z takých bola aj Češka Adela Suchoreská alias Loraine. Myslela si, že svojím speváckym vystúpením ohúri porotcov, no opak bol pravdou. Blondínku ich reakcia doslova pobúrila a nešetrila ani dávkou nadávok na adresu porotcov: „Konečne to mám za sebou a môžem ísť do pi*e. Dojala ma ich trápnosť. Tým dvom mužom, čo ma nezaujíma, ako sa volajú, by som namlátila a dala im delo. Tí boli na zabitie!“ vyhrážala sa vulgárna Loraine.


Mohlo by vás zaujímať:Obrovská satisfakcia! Slovenská dvojica vyhrala maďarskú verziu súťaže X Factor


Koniec kontroverzného Miklu v Superstar

Spomínate si ešte na úplne prvú spevácku súťaž Slovensko hľadá Superstar? Finálovú jedenástku tvorili naozaj talentovaní speváci. Všade sa však nájde nejaký zádrheľ a ten sa tu prejavil v podobe kontroverzného Roba Miklu. So spevákom sa ťahala kopa škandálov, ktoré vyústili až k odstúpeniu zo súťaže. Vyčíňal na verejnosti pod vplyvom alkoholu, nebol dostatočne pripravený na vystúpenia, jednoducho sa na všetko vykašľal. "Je mi to ľúto, ale psychicky to nezvládam", povedal vtedy rebelant Mikla na vysvetlenie.


Mohlo by vás zaujímať:Prvá SuperStar pobláznila Slovensko: Kde sú nádejní speváci dnes?


Najneuveriteľnejšie indivíduum

Aj Talentmania si so sebou priniesla jedinečné zjavy. Gabrielu Vodrážkovú si všetci zapamätali vďaka tomu, že namiesto predvedenia nejakého talentu sa len na pódiu ostrihala úplne dohola. Napriek tomu ju porota pustila do semifinálového kola. Tam Gabriela šokovala opäť. Vystúpenie začala tancom, počas ktorého odhodila nohavičky. Hneď na to si pod sukňu vopchala píšťalku, z ktorej zaznelo zopár tónov, pohoršení diváci len nechápavo krútili hlavou. A rozhodne sa to nepozdávalo ani porote.


Mohlo by vás zaujímať:Slovenské a české skvosty, na ktoré sa nezabúda: Toto sú naše najlepšie filmy!


Sanitka ako taxík

Dara Rolins, Superstar
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Aj porotcovia talentových súťaží majú čo-to na rováši. Dara Rolins, ktorá hodnotila výkony spevákov v Česko Slovenskej Superstar, sa nechala na prenos priviezť záchrankou. Speváčka kvôli presunu z akcie na akciu využila sanitku so zapnutým majákom, čo absolútne pobúrilo verejnosť. Vraj jej sanitku objednali organizátori akcie, aby bola schopná stihnúť priamy prenos z Incheby.

Viac o téme: Dara RolinsSlovensko hľadá SuperstarTalentmaniaRobo Mikla
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu