Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Sviatočný odpad: Horšie vianočné filmy azda ani neexistujú!

koláž - vianočné filmy Zobraziť galériu (3)
koláž - vianočné filmy

Vianočné filmy mnohokrát dokážu dotvoriť príjemnú sviatočnú atmosféru, zabavíme sa pri nich či jednoducho strávime pokojné chvíle. Majú síce v sebe dosť gýču, ale stále len určité únosné množstvo, bez ktorého by to nebolo ono. No a potom sú tu také snímky, ktoré radšej nemali vyjsť na svetlo sveta.

Prežiť Vianoce

Názov tohto filmu je vlastne to jediné, čo skutočne potrebujete vedieť. Predsa len, nikto by sa nemal vo vianočnom filme usilovať prežiť Vianoce. Nuž, tu sa dá povedať, že išlo o pomerne zúfalý počin a varenie filmu z ničoho. Čo sa však veľmi nedá pochopiť je, prečo na účasť v tomto filme prikývol práve Ben Affleck, ktorý stvárnil hlavného hrdinu. Ten si prenajal na vianočné sviatky rodinu, ktorá bývala v jeho starom dome...


Mohlo by vás zaujímať:Bez nich by to nebolo ono: Tieto vedľajšie postavy z rozprávok zbožňujeme!


Na Vianoce budem doma

Jonathan Taylor Thomas sa usiluje dostať domov presne na Vianoce, aby získal od otca sľúbené Porsche. Na ceste ho ale stretne mnoho nástrah, ktoré by sa, no povedzme si úprimne, azda jednému človeku ani nemohli stať… Príbeh filmu je v podstate o ničom, situácie sú absurdné a ani záverečné vyvrcholenie nestojí za nič. Jediné, čo by mohlo niektorých divákov zaujať, je jeho čakajúca priateľka v podaní Jessicy Biel.


Mohlo by vás zaujímať:Trochu netradičné Vianoce: Tieto filmy správne okorenia sviatočnú atmosféru!


Čierne Vianoce

Remake snímky z roku 1974 veru nesplnil očakávania, ktoré naň tvorcovia mali. Vianočný horor neprináša žiadne nové nápady, zaujímavé momenty či strhujúci dej. Skupina dievčat sa vyberie osláviť Vianoce v dome, v ktorom pred pätnástimi rokmi chlapec zavraždil matku a jej milenca. Znudené kamarátky začnú najskôr otravovať obscénne telefonáty a postupne začnú jedna po druhej miznúť. Dožijú sa vôbec rána?

Vianoce na štvrtú

Táto sviatočná snímka je jasným dôkazom toho, že ani hviezdne obsadenie nedokáže zachrániť totálny brak. Reese Witherspoon či Vince Vaughn, ktorí v iných filmoch priam hviezdia, tu síce predviedli svoj herecký talent, no film vôbec nevypálil tak, ako zrejme čakali. Snáď sa poučili.


Mohlo by vás zaujímať:Jedna postava, veľa hercov: Kto bol najlepší Batman, Superman či Agent 007?


Sám doma 3, 4, 5 - 100

Film Sám doma je už roky neodmysliteľnou súčasťou vianočných sviatkov, a to aj v spojení s druhou časťou Sám doma - Stratený v New Yorku. Kevinove dobrodružstvá pobavia všetky vekové skupiny, na čom chceli ťažiť aj tvorcovia ďalších častí. Bohužiaľ, chýba v nich nielen fantastický Macaulay Culkin, ale aj dostatok vtipu a neotrepaných situácií. A čo je horšie, neustále pribúdajú nové a nové snímky, ktoré sa usilujú napodobniť overenú klasiku.

Viac o téme: Sám domaNa Vianoce budem domaČierne VianocePrežiť VianoceVianoce na štvrtú
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu