Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hádky, krik, žaloby a veľká nenávisť: Spolupráca? Nikdy viac!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: SITA/AP)

Vzťahy v Hollywoode nie sú vždy len o priateľstve, láske, vrúcnosti a pomoci. Aj herci, režiséri a ostatní tvorcovia sú len ľudia a nie vždy si musia sadnúť. To platí aj o niektorých hercoch, ktorí sú známi svojou konfliktnosťou, ale aj o tých, ktorí si nenechajú skákať po hlave. Niektorí z nich preto spolu pre istotu už nikdy nebudú spolupracovať.

Hugh Jackman aAngelina Jolie

Angelina Jolie má v Hollywoode dosť negatívnu reputáciu. Jednou z nich je aj povesť zlodejky mužov. Tú si vyslúžila porozchode Brada Pitta a Jennifer Aniston. Pred vyše trinástimi rokmi tvorili jeden z najsexi párov Hollywoodu, no počas natáčania filmu Pán a pani Smithovci sa všetko zmenilo. Brad Pitt podľahol čaru svojej kolegyne Angeliny Jolie a odvtedy tvorili nerozlučnú dvojicu a majú spolu tri vlastné a tri adoptované deti. Aj tento vzťah skončil, doteraz nikto nevie, kde je pravda.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Niet sa preto čo čudovať, že manželka Hugha Jackmana Deborra Lee-Furness mala menšie výhrady voči herečke a nechce, aby s ňou Jackman pracoval. Herec stále patrí medzi atraktívnych mužov v Hollywoode a jeho manželka by nebola rada, keby sa Angelina pokúsila jej muža zviesť. Podľa Furness by na to stačila jedna romantická scéna. Okrem toho sa s Hughom držia ešte jedného pravidla - nebyť od seba dlhšie ako dva týždne. Vyzerá to tak, že tozatiaľfunguje.

Bruce Willis a Kevin Smith

Problémy nenastávajú len medzi hercami, ale aj medzi režisérom a jeho "ovečkou". Práve toje prípad Kevina Smitha a Brucea Willisa. Aj keď sa najprv stretli ako hereckí kolegovia. V štvrtej časti populárneho akčného filmu Smrtonosná pasca (2007) sa Bruce Willis prvýkrát postavil na pľaci zoči-voči s Kevinom Smithom ako hereckým kolegom. O tri roky neskôr sa Smith stal režisérom snímky Poliši, v ktorej si Willis zahral hlavnú úlohu po boku Tracyho Morgana.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

V americkej rozhlasovej šouWTF s Marcom Maronom sa Smith na adresu Willisa nevyjadril veľmi priaznivo. Pracovať s Willisom bolo podľa neho zdrvujúce. V ďalšom interview povedal, že vo filme Poliši sa cítil ohrozený Morganom a že mu šlo len o peniaze a o nič viac. Opísal Willisa ako lenivého, neproduktívneho a bez motivácie. Zakaždým, keď vošiel do miestnosti, kde bol aj Willis, vzduch bol citeľne toxický. Smith sa vrátil k nezávislým filmom a Willis je aj naďalej hviezdou prvého formátu.

Charlie Sheen a Selma Blair

V roku 2013 sa herečka Selma Blair vyhrážala, že zažaluje Charlieho Sheena a spoločnosť Lionsgate za neoprávnené prepustenie potom, čo ju vyhodili zo seriálu Kurz sebaovládania, kde hral hlavnú úlohu práve Sheen. Selma Blair si totiž údajne myslela, že Sheen ju vyrazil preto, lebo o ňom povedala, že zdržuje produkciu, je nepríjemný a nedokáže si zapamätať text. V seriáli však nemala pôsobiť dlhodobo, no údajne keď Sheen počul, že sa naňho sťažuje, proces urýchlil.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Vyhodiť ju mal cez telefón, pričom jej vulgárne nadával. Selma Blair sa so spoločnosťou Lionsgate nakoniec dohodla, no Sheen mal na ňu stále ťažké srdce a pustil sa do nej aj minulý rok. V šou What Happens Live! mal ohodnotiť svoje herecké kolegyne podľa obľúbenosti. Najobľúbenejšou sa stala Heather Locklear. Na adresu Selmy Blair a Jenny McCarthy sa vyjadril jasne. "Rád by som tieto dve zmiešal dokopy a odkopol ich niekam do kelu. Zaslúžia si seba navzájom."Existuje aj taká nevraživosť, ktorá dokáže pretrvať roky.


Mohlo by vás zaujímať:Pocta Neesonovskej akcii: B-čkový thriller však netreba zbytočne preceňovať


Kiefer Sutherland a Freddie Prinze Jr.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Nie je tajomstvom, že Kiefer Sutherland si rád vypije. Dokonca ho štyrikrát zatkli za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. Sutherland napísal aj pieseň venovanú alkoholu. Kombinácia jeho vlastností sa stala neznesiteľnou pre herca Freddieho Prinza Jr., ktorý celú situáciu počas natáčania seriálu 24 hodín znenávidel natoľko, že odišiel zo seriálu a na chvíľu prestal s herectvom. "Kiefer bol najneprofesionálnejším hercom, s akým som sa stretol," povedal Prinze Jr. pre ABC News. "Nehovorím to len tak, povedal som mu to do tváre a podľa mňa som nebol jediný." Sutherland o jeho sťažnostiach vôbec nevedel, dozvedel sa to až neskôr. Napriek tomu povedal, že si natáčanie užil a praje mu do života len to najlepšie.

Bill Murray a Lucy Liu

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Bill Murray a Luy Liu spolu pracovali na filme Charlieho anjeli. Ich vzťah však vôbec nebol anjelský. Títo dvaja sa od začiatku nenávideli a zrejme spolu už nikdy nebudú spolupracovať. Keď v roku 2000 film nakrúcali, Bill Murray povedal z nejakého dôvodu svojej kolegyni, že je zlá herečka. Lucy Liu sa nedala a bránila sa. Na miesto slov však použila päste a snažila sa udrieť Murraya do tváre. Zašlo to až tak ďaleko, že museli zavolať zavolať ochrankárov, ktorí museli dostať herečku pod kontrolu a brániť Murraya. Murray síce v neskorších rozhovoroch povedal, že šlo len o malú hádku, no nebolo to tak. Spor bol taký veľký, že Bill Murray sa už v druhom dieli neobjavil.

Shia LaBeouf a Alec Baldwin

V prípade týchto dvoch hercov sa to možno dalo tak trochu očakávať. Ani jeden z nich totiž nie je žiadny anjelik. Obaja patria ku konfliktnejším typom v Hollywoode. V roku 2013 sa mali spoločne objaviť v broadwayskej hre Orphans. To sa však neuskutočnilo. LaBeoufa z hry vyhodili kvôli "kreatívnym rozdielom" na Baldwinovu žiadosť.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

V rozhovore pre Vulture Baldwin neskôr opísal, že jedného dňa sa na scéne objavil LaBeouf s "väzenskou mentalitou" a posielal mu videá, kde hovorí svoje repliky spamäti. Situácia sa vyostrila po tom, čo LaBeuf údajne povedal Baldwinovi, že ho počas skúšok spomaľuje. LaBeouf neskôr povedal, že sa len snažiť dostať z Baldwina to najlepšie. Potom, čo ho vyhodil, ho niekoľkokrát sledoval až domov. Podľa jeho slov sa však odvtedy obaja zmenili.

Tom Hardy a Charlize Theron

Snímka Mad Max: Zbesilá jazda z roku 2015 bola obrovským úspechom v kinách, uspela aj u kritikov a získala aj niekoľko Oscarov. Hlavné postavy Charlize Theron a Tom Hardy však nemali najlepší vzťah. Po filme sa Charlize Theron nebála vyjadriť na adresu svojho kolegu, že pri práci s ním doslova trpela. Dokonca aj režisér snímky George Miller pre magazín Peoplepotvrdil, že herci medzi sebou nemali najlepší vzťah. Z ichvzájomnej negativity obvinila Theron svojho kolegu Hardyho. Mohla za to jeho údajne zložitá povaha a podmienky natáčania.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

"Bolo to ako rodinný road trip, ktorý proste nikam neviedol," povedala pre Esquire herečka. Minulý rok spor medzi hercami potvrdila ich kolegyňa Zoe Kravitz, no podľa nej za to mohla nepodarená produkcia. "Všetci sme boli na tej púšti rovnako dlho. Myslím, že všetci boli unavení, zmätení a chýbal im domov. Šesť mesiacov sme nevideli nič len piesok. Proste vám z toho trochu prepne," povedala herečka s tým, že za to môže skôr ponorková choroba, než reálny konflikt. Niečo na tom zrejme bude. Tom Hardy a Charlize Theron totiž potvrdili účasť na pokračovaní filmu.

Shannen Doherty aAlyssa Milano

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Tieto dve herečky sa v populárnomseriáliz 90. rokov Čarodejnice objavovali ako sestry. Shannen Doherty a Alyssa Milano však medzi sebou počas natáčania určite nemali sesterské puto. V roku 2001 sa po troch sériách tvorcovia s Dohertyovou museli rozlúčiť. Dôvodom boli práve nezhody medzi herečkami a neustále hádky. Alyssa Milano však nevedela, či ju vyhodili, alebo sa rozhodla odísť sama. Priznala však, že s ňou bolo naozaj ťažké na pľaci vyjsť. Podľa Milano to často pôsobilo ako stredoškolská dráma, pretože Doherty sa spriatelila s ich ďalšou "sestrou" Holly Marie Combs a onaim to narúšala. Dohertypatrila v tom čase k nezvládateľným herečkám, s ktorými sa ťažko pracovalo. Zrejme aj to bol ďalší dôvod, prečo ju zo seriálu odstránili.


Mohlo by vás zaujímať:Duševná choroba v hlavnej úlohe: Zmätenosť, desivé ilúzie, skreslené predstavy


Terrence Howard aRobert Downey Jr.

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Spor medzi Terrencom Howardom a Robertom Downeym Jr. patrí k najznámejším v Hollywoode. Downeyho Jr. poznáme dnes všetci najmä ako Iron Mana a treba povedať, že sa tejto úlohy zhostil naozaj bravúrne. Pred pár rokmi sa však dostal do problému s Terrencom Howardom kvôli tomu, že Howard tvrdil, že sa stal Iron Manom vďaka jeho pomoci. Downey Jr. neskôr požiadal Howarda, aby mu zvýšil plat z financií, ktoré patrili jeho časti vo filme. Či sa tento spor zakladá na pravde dodnes nie je známe, obaja sa neskôr spoločne objavili na svadbe Briana Grazera. Obaja patrili k hosťom a nevyzeralo to, že by na seba mali ťažké srdce. Dokonca si spravili spoločnú fotografiu na Instagrame.

Jim Carrey a Tommy Lee Jones

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Diváci sa do bláznivých postáv Jima Carreyho, ktoré nie sú vždy príjemné, zamilovali. Nie všetci, ho však majú v láske. Najmä ak ide ojeho hereckých kolegov. Jeho excentrické komediálne postavy sú dnes legendárne. V 90. rokoch sa pri natáčaní filmu Navždy Batman stretol s hercom Tommy Lee Jonesom. Keď ho chcel Carrey pozdraviť, Jones ho objal a údajne povedal. "Neznášam ťa. Naozaj sa mi nepáčiš." Carreyho to prekvapilo a spýtal sa ho, čo sa deje. Jones mu na to povedal, že nemôže a ani neschvaľuje jeho bláznivosť. Niekedy si proste ľudia nesadnú.

James Franco a Tyrese Gibson

Hádky, krik, žaloby a
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA/AP)

Jamesa Franca nemá veľa hercov v láske. Okrem Gibsona k nim patrí aj herečka Anne Hatheway, ktorá o tom dlho nerozprávala. Spor s Tyresom bol však o nieco väčší. Sám Franco potvrdil, že bol k nemu hrubý a odporný, bolo to však len preto, lebo bol ešte stále vo svojej hereckej role. Išlo aj o snímkuNámorná akadémia, v ktorej museli obaja herci boxovať, no predtým museli box cvičiť. Podľa Gibsonových slov je Franco typ herca, ktorý nikdy nevyjde zo svojej úlohy, čo by bolo skvelé, keby ho počas boxu takmer nedobil. Tyrese ho musel upokojovať, že to je len nácvik pre film. Franco sa mu síce ospravedlnil, ale Gibson evidentne nezabúda a v rozhovoroch si z Franca stále robí srandu.

Viac o téme: James FrancoCharlie SheenAlec BaldwinAngelina JolieHugh JackmanLucy LiuCharlize TheronShia LaBeoufSelma BlairTom hardy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu