Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

SpielBurger mu nevoňal: VIDEO Svetoznámy režisér odmietol bizarnú ponuku

Steven Spielberg
Steven Spielberg (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss, Invision)

Hollywoodsky režisér Steven Spielberg odmietol, aby po ňom americká reštaurácie Carl 's Jr. pomenovala svoj hamburger. Pochúťka z tohto reťazca s rýchlym občerstvením mu však chutí. Spielberg to oznámil na Twitteri.

Firma cez víkend oznámila, že chce svoj hamburger Charbroiled Sliders premenovať na "SpielBurger" a to na počesť režisérovej novej snímky Ready Player One. Uviedla, že predpokladá, že Spielberg s tým nemá problém. Spustili obrovskú kampaň, ktorá zahŕňala množstvo čiastkových videí. Nakoniec ich spojili do jedného.

Spielberg nakoniec ponuku odmietol

Na Spielbergovu odpoveď zrejme čakali dlho, za ten čas stihli vyprodukovať množstvo videí a výziev Spielbergovi. Nakoniec zistili, že Spielberg zrejme nie je na Twitteri, tak mu nechali odkaz na aute. "Nemôžeme sa dostať k Stevenovi, ale nechali sme mu odkaz na aute. Držte palce!"

Spielberg po čase na túto výzvu reagoval na Twitteri svojej spoločnosti Amblin Entertainment. Výzva sa mu zdala zaujímavá, no s nápadom nakoniec nesúhlasil. Režisér Schindlerovho zoznamu, Titanicu či Avatara v utorok zverejnil krátke video, v ktorom zámer Carl 's Jr. slušne odmietol.

Po režisérovej reakcii Carl 's Jr. napísali na Twitteri, že im odmietnutie nápadu nevadí a teší ich, že Spielbergovi Charbroiled Sliders chutia.

Viac o téme: Ready Player OneSteven SpielbergerHamburger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu