Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vyhrali SuperStar a teraz čo? Pripomeňte si všetkých víťazov speváckej súťaže

SuperStar Zobraziť galériu (2)
SuperStar (Zdroj: TV Markíza)

Už o niekoľko týždňov sa dozvieme meno našej novej SuperStar, no ešte predtým si môžete zaspomínať na víťazov predošlých ročníkov. Udržali sa na výslní alebo si užili svojich päť minút slávy a zmizli z televíznych obrazoviek aj povedomia ľudí?

Katka Koščová

Úplne prvé hľadanie slovenskej SuperStar sme spolu s obrovským ošiaľom prežili v roku 2005. Titul prvej slovenskej SuperStar si vyspievala Katka Koščová, ktorá si v tom čase vyslúžila prezývku “Gaučaňa.” Vo veľkolepom finále porazila Martinu Schindlerovú. Koščová sa v súčasnosti živí spevom, no venuje sa predovšetkým jazzu a oslovuje najmä menšie publikum.


Mohlo by vás zaujímať:Prvá SuperStar pobláznila Slovensko: Kde sú nádejní speváci dnes?


Peter Cmorík

Druhou slovenskou SuperStar sa v roku 2006 stal hudobník so zaujímavým hlasom Peter Cmorík. Ten sa, na rozdiel od svojich súperov, udržal na hudobnej scéne až doteraz. Dokonca sa stal akousi speváckou stálicou v slovenskom šoubiznise.

Vierka Berkyová

Spevácku súťaž vyhrala v roku 2007, pričom zaujala nielen spevom, ale aj beatboxom a svojím príbehom. Po skončení SuperStar si odbila svoje povinnosti a stratila sa z očí verejnosti. Odišla do Anglicka, kde si založila rodinu. Po nedávnom návrate na Slovensko sa začala venovať gospelovému spievaniu.

Martin Chodúr

Úplne prvým víťazomspoločnej českej aslovenskej SuperStar sav roku 2009 stal Martin Chodúr z Ostravy, ktorý vo finále porazil Mira Šmajdu. Chodúr vďaka svojmu talentu dokázal presvedčiť divákov z dvoch krajín, že na to má. Dnes je však o ňom počuť v spojitosti s hudbou o čosi menej.


Mohlo by vás zaujímať:Opilec Mikla, prešľap Rolins či oholená hlava: Talentové súťaže v tieni škandálov!


Lukáš Adamec

Ďalším víťazom spoločnej súťaže sa stal slovenský spevák Lukáš Adamec. Ten sa stal súčasťou aj šou Tvoja tvár znie povedome, ktorú s prehľadom vyhral. Minulý rok sa mu podarilo vydať prvý sólový album a pár skladieb z neho už má aj oficiálny videoklip.

Sabina Křováková

Tretí ročník česko-slovenskej SuperStar priniesol víťazstvo českej speváčke Sabine Křovákovej. Talentovaná hviezdičkasa však po šou takmer úplne vytratila a počuť o nej už len sporadicky.


Mohlo by vás zaujímať:Nekompromisní kati z talentových súťaží: Šírili strach i vtipné hlášky!


Emma Drobná

Doposiaľ poslednou víťazkou speváckej súťaže je mimoriadne talentovaná a úspešná Ema Drobná. Pred pár rokmi zvíťazila v grandfinále nad Štěpánom Urbanom, s ktorým v súčasnosti tvorí pár.

Viac o téme: SuperstarKoščováChodúrCmoríkBerkyováAdamecKřovákováDrobná
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu