Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce slová herca z megaúspešnej šou: Myslel som, že Stranger Things bude totálny prepadák

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA/AP/Netflix)

Seriál Stranger Things sa stal obrovským hitom. Pred dvoma rokmi odvysielala spoločnosť Netflix prvú sériu a odvtedy sa diváci nevedia dočkať nových dielov. Jeden z hlavných hrdinov herec David Harbour však pochyboval, že seriál uspeje.

Dnes už môžeme pokojne povedať, že seriál Stranger Thingssa stal zo dňa na deň obrovským fenoménom. David Harbour, ktorý stvárňuje šerifa Jima Hoppera, však nedávno v diskusnej relácii WTF s Marcom Maronom povedal, že oúspechu seriálu pochyboval. Rozhovor zverejnili na stránke comicbook.com.

Myslel som si, že si to niktonepozrie

Herec zo začiatku pochyboval, či sa vôbec stane súčasťou seriálu. "Veľmi sa mi páčil scenár pilotného dielu," povedal herec. "Napadlo mi, že je to úžasné. Nemyslel som si, že ma obsadia, no nakoniec sa tak stalo. Je to obrovská šou Netflixu, viete? Nemyslel som si, že budú riskovať a obsadia ma," zdôveril sa Harbour.

Šokujúce slová herca z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Netflix)

Herec nevedel, že Netflix pracuje na toľkých projektoch. "Teraz robia takmer všetko, no v tom čase mi práca na tomto seriáli pripadala ako obrovská vec," uviedol. "Keď sme začínali točiť, zhruba počas prvých štyroch epizód, som si hovoril, že takýto seriál nebude nikto pozerať." Harbour si myslela, že nie je dobrý ani on, ani tá šou.


Mohlo by vás zaujímať:Fanúšikovia seriálu Stranger Things majú dôvod na radosť: Netflix oznámil pokračovanie


Moje očakávania boli nízke

"Nepomáhal ani fakt, že sme pracovali naozaj tvrdo a všetci sme boli v bubline. Myslel som si, že to je len dlhá línia zlyhaní. Nie v až tak negatívnom zmysle, možno preháňam, ale chápete." Hercov pocit, rovnako ako ostatných, sa stupňoval s príchodom premiéry seriálu na Netflixe. "Začal som byť veľmi cynický. Bola to jedna z príležitostí, kde boli moje očakávania veľmi nízke," priznal herec.

Šokujúce slová herca z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Andy Kropa, Invision)

Predtým, než seriál vyšiel von sa predstaviteľ šerifa Hoppera naozaj bál. "Zdalo sa mi, že hrám otrasne. Potom, práve v čase, keď som účinkoval v hre s hercom úspešného seriálu, sa to stalo. Tri týždne pred premiérou neboli v New Yorku žiadne reklamy na seriál. Nič. Ani týždeň predtým. Hovoril som potom s hercom z hry, v ktorej sme hrali, či to nie je zlé znamenie, že nemáme na seriál žiadne reklamy," zdôveril sa Harbour.

Šokujúce slová herca z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP/Netflix)

Ten mu odpovedal, že to pochovávajú. "Snažia sa to takto pochovať. Hovoril som si 'do kelu!'. Je to môj jediný pokus a oni môj seriál pochovajú." Ako vieme, hercove obavy sa, našťastie, nenaplnili. "Teraz spoločnosť tvrdí, že to takto spravili schválne. Ľudia totiž nevedeli, o čo ide a mali pocit, že seriál objavili sami a hovorili o ňom ďalej svojim priateľom. Je to úžasné, že to presne takto fungovalo," dodal na záver herec. Netflix uviedol v septembri 2017 druhú sériu. Diváci sa na pokračovanie môžu tešiť, tretia séria sa však dočká premiéry až v roku 2019.

Viac o téme: David HarbourStranger Things
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu