Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fanúšikovia Stranger Things musia ešte rok počkať: VIDEO prvej ochutnávky

Stranger Things
Stranger Things (Zdroj: SITA/AP)

Tretia sezóna úspešného mysteriózneho seriálu Stranger Things (2016) z produkcie Netflixu sa dostane na obrazovky až v lete 2019. Na novinárskom turné Television Critics Association v Beverly Hills to prezradila viceprezidentka spoločnosti pre originálny obsah Cindy Holland.

Zároveň však uistila fanúšikov a fanúšičky, že čakanie bude stáť za to. "Bratia Dufferovci a Shawn Levy chápu, čo je v hre. Chcú priniesť niečo väčšie a lepšie ako vlani. Myslím, že to bude fantastická sezóna. Bude to stáť za čakanie," vyjadrila sa s tým, že nové časti si vyžadujú napríklad viac práce na špeciálnych efektoch. Tvorcovia už pritom zverejnili teaser novej sezóny v podobe reklamy na nové nákupné centrum v mestečku Hawkins, kde sa seriál odohráva.

Stranger Things bratov Matta a Rossa Dufferovcov sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. Hlavnými postavami sú štyria chlapci - Will, Mike, Dustin a Lucas z mestečka Hawkins v Indiane a ich tajomná kamarátka Eleven, ktorí sa potýkajú s rôznymi nadprirodzenými udalosťami. Tie v malom meste spôsobuje portál do alternatívnej dimenzie, ktorý omylom vytvorila americká vláda.

V prvých dvoch sezónach projektu sa predstavili napríklad Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Winona Ryder, David Harbour, Charlie Heaton či Sean Astin. Seriál si vyslúžil päť cien Primetime Emmy, jednu Screen Actors Guild Award alebo štyri nominácie na Zlaté glóbusy.

Viac o téme: Stranger Things
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu