Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Existujú, no nikdy sme ich nevideli: Tieto seriálové postavy by ste na obrazovke hľadali zbytočne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: intenret)

V seriáloch i filmoch sa často stáva, že sa pravidelne stretávame s postavami, ktoré ale nikto nikdy nevidel. Občas počujeme ich hlas, niekedy sa o nich len ostatní rozprávajú, prípadne sa na ne pozerajú. Hoci sme ich nikdy nevideli, všetci si ich pamätáme.

Pani Wolowitzová (The Big Bang Theory)

Príliš starostlivá, príliš nekompromisná a predovšetkým príliš hlasná. Mama Howarda Wolowitza sa v seriáli Teória veľkého tresku preslávila, a to sme ju nikdy nevideli. Diváci vždy mali možnosť len počuť jej prenikavý hlas. Carol Ann Susi, ktorá pani Wolowitzovej prepožičala svoj hlas, však v priebehu seriálu náhle zomrela. Tvorcovia jej smrť zakomponovali aj do deja a rozlúčili sme sa tak aj s Howardovou mamou bez toho, aby sme ju čo i len zahliadli.


Mohlo by vás zaujímať: Hviezdy Teórie veľkého tresku: Čo robili pred úspešným seriálom?


Tlstý nahý muž (Priatelia)

Čo môže robiť partia priateľov, keď majú byt s obrovskými oknami? Sledovať ľudí z protiľahlých bytov. Spomínate si ešte na tlstého nahého muža, ktorého hlavné postavy zo seriálu Priatelia počas prvých piatich sérií neustále pozorovali? Tak toho sme mohli vidieť akurát tak od chrbta a to až vtedy, keď sa rozhodol z bytu naproti odsťahovať. Kto tohto tajuplného naháča hral, odhalili až redaktori z The Huffington Post. Stvárnil ho Jon Haugen.


Mohlo by vás zaujímať:Nedostatok času nie je problém: Tieto seriály si pozriete za pár minút


Charlie Townsend (Charlieho anjeli)

Pri troch krásnych agentkách sa ľahko zabudlo na to, že im šéfuje detektív na dôchodku Charlie Townsend. Nebolo to nič ťažké, keďže sme ho počas celého seriálu ani raz nevideli. Známy nám bol len jeho hlas, ktorý mu prepožičal v seriáli aj dvoch celovečerných filmoch John Forsythe.


Mohlo by vás zaujímať:S návratom sa neponáhľali: Na tieto pokračovania sme čakali viac ako desať rokov!


Maris Crane (Frasier)

Komediálny seriál Frasier pobláznil v 90. rokoch všetkých divákov a aj tento sitkom skrýval jednu postavu. Prvá manželka Frasierovho brata Nilesa sa na obrazovky nikdy nedostala, no počuli sme o nej dosť. Maris Crane bola neraz témou rozhovorov.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu