Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Nový seriál od tvorcu Simpsonovcov: Bláznivý príbeh o princeznej-alkoholičke

Matt Groening
Matt Groening (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Ak máte radi seriály Simpsonovci alebo Futurama, máme pre vás dobrú správu. Ich autor, Matt Groening, totiž prišiel s ďalším zaujímavým dielom. A opäť sa môžete tešiť na jeho špecifický rukopis.

Animovaný seriálDisenchantment sa sícezameriava na minulosť, ale stále obsahuje potrebnú dávku humorných hlášok a zábavy.Ako by sme ho čo najpresnejšie vystihli?Stredoveké rozčarovanie o princeznej Bean, ktorá má problémy s pitím, jej gurážnom elfovi menom Elf a o jej osobnom démonovi Luci sa odohráva v rozpadajúcom sa kráľovstve menom Dreamland. Všetci držia spolu a snažia sa vysporiadať so zlobrami, harpiami, škriatkami, trolmi a ľudskými bláznami.

SamotnýMatt Groening nezostal nič dlžný svojej povesti.„Disenchantment bude o živote a smrti, o láske a sexe a o tom, ako je možné sa stále smiať uprostred sveta plného utrpenia a idiotov,napriek tomu, čo vám radia starší, čarodejníci a iní hlupáci,“povedal na margo seriálu.Ak máte chuť zasmiať sa, určite si ho pozrite.Tohtoročná prvá séria má desať epizód.

Viac o téme: Matt GroeningDisenchantment
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu