Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nového Spider-Mana nakrúcali aj v Čechách: VIDEO Ľudia šaleli, Tom Holland v uliciach Prahy

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/AP/Marvel Studios)

Hlavné mesto Čiech poctil svojou návštevou ďalší herec. Tentokrát ide o mladučkého Toma Hollanda, ktorý ako Spider-Man prvýkrát zažiaril v marvelovke Kapitán Amerika: Občianska vojna z roku 2016. Kvôli nakrúcaniu ďalšieho pokračovania filmu sa objavil aj v Prahe. Karlov most museli na niekoľko hodín zavrieť.

Nový Spider-Man sa bude nakrúcať v niekoľkých lokalitách, jednou z nich je aj Praha. To však turisti ani miestni netušili. Režisér Jon Watts a herci Tom Holland, Tony Revolori a Jacob Batalon (i niektorí ďalší) sa spolu ocitli priamo v centre Prahy. Dokonca museli na niekoľko hodín uzavrieť Karlov most. Jednému páru sa podarilo s Hollandom aj odfotiť, čo zverejnili na svojom Instagrame.

Ľudia šaleli

V Prahe sa nakrúcalo päť dní a hneď na to sa presúval do ďalšieho českého mesta Liberec, kde sa má natáčať jedna z hlavných akčných scén vo filme. V pokračovaní sa majú objaviť aj ďalší herci, no zatiaľ nie je známe, či tiež budú natáčať u našich susedov. Účinkovanie vo filme totiž potvrdili hviezdy ako Jake Gyllenhaal, Samuel L. Jackson, Marisa Tomei či Michael Keaton.

Pokračovanie Spider-Mana sa v Prahe nakrúcalo dva týždne v dňoch od 12. septembra do 27. septembra. Karlov most sa uzatváral okolo piatej hodiny podvečer. V tom čase prechádzal herec cez ulicu, čo neuniklo pozornosti zvedavých fanúšikov, jeden z nich to zachytil na kamere. Ľudia doslova šaleli. Českej republike produkcia do projektu investovala okolo 11 miliónov dolárov. V Čechách konkrétne na Karlovom moste sa točili dva filmy - prvým bol Mission Impossible z roku 1996 a film xXx z roku 2002.

Tom Holland. (Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)
Zobraziť galériu (4)
Tom Holland. (Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Tom Holland očaril pred dvoma rokmi ako Spider-Man milióny divákov po celom svete.Svojím prirodzeným humorom a nadľahčeným herectvom si zaistil miesto aj v ďalších pokračovaniach. Zahral si vo filme Spider-Man: Návrat domov (2017), Avengers: Nekonečná vojna (2018) a momentálne nakrúca ďalšie pokračovanie Spider-Man: Ďaleko od domova, ktorý by sa mal do kín dostať v júli 2019.

Holland ako Spider-Man. (Foto: SITA/AP/Chuck Zlotnick/Columbia Pictures-Sony)
Zobraziť galériu (4)
Holland ako Spider-Man. (Foto: SITA/AP/Chuck Zlotnick/Columbia Pictures-Sony)  (Zdroj: SITA/AP/Chuck Zlotnick/Columbia Pictures-Sony)

Viac o téme: Spider-ManTom Holland
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu