Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Konečne sa dočkal: Moderátorom oscarového večera bude hviezdny americký komik

Kevin Hart
Kevin Hart (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Moderátorom v poradí už 91. ročníka odovzdávania cien Americkej akadémie filmových umení a vied bude vo februári budúceho roku americký herec a komik Kevin Hart (39). Informovala o tom agentúra DPA.

Prestížne filmové ceny, známe aj ako Oscar, odovzdajú na gala večere 24. februára 2019 v divadle Dolby Theatre v Los Angeles. Nominácie na Oscary zverejnia 22. januára 2019. Hart vo svojom vyhlásení na Instagrame vyjadril radosť, že "po rokoch čakania sa dočkal moderovania" Oscarov, a avizoval, že jeho výkon bude "osobitý a nezabudnuteľný".

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Príspevok, ktorý zdieľa Kevin Hart (@kevinhart4real),

Tento herec tmavej pleti má už za sebou moderovanie gala večera udeľovania cien MTV Video Music Awards.Samotná akadémia potvrdila toto svoje rozhodnutie prostredníctvom svojho konta na sociálnej sieti Twitter. DPA však poznamenala, že meno moderátora ostro sledovaného ceremoniálu oznamuje akadémia zvyčajne ako prvá.

Viac o téme: OscarKevin Hart
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu