Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Zasnežená romantika, ktorá roztápa srdcia: Tieto scény dostanú každého

Nožnicovoruký Edward
Nožnicovoruký Edward (Zdroj: 20th Century Fox)

Tvorcovia zámerne do mnohých filmov dávajú romantické scény v daždi. Dážď však nie je jediným typom zrážok, ktorý dokáže opantať divákov. Tieto filmové ukážky sú dôkazom toho, že aj sneh vie vytvoriť romantickú náladu. Nechajte sa poblázniť zasneženou romantikou aj vy!

Moonstruck (1987)

Loretta (Cher) má presvedčiť Ronnyho (Nicolasa Cagea), aby prišiel na jej svadbu s jeho bratom Johnnym. Stačí však pár dní a zamilujú sa do seba. Dopomohol k tomu spln mesiaca a Puccini. Jediné, čo situácia k dokonalosti potrebuje, aby Ronny vyznal Lorette lásku uprostred ulice v Brooklyne. No a do posledného detailu to dotiahol padajúci sneh. Prepáč, Johnny, nemáš šancu.


Mohlo by vás zaujímať:Pre film obetujú všetko: FOTO Tieto krásne herečky spravili zo seba šeredy


Nožnicovoruký Edward (1990)

Zručnosť nožnicovorukého Edwarda obdivoval takmer každý. Najviac však krásna dievčina Sam. O poriadnu dávku romantiky sa v rodinnom filme postarala opäť snežná scéna, keď Edward vysekával sochu z ľadu. Snehové hobliny padajú všade navôkol a Sam je očarená jeho umením. O to viac, že to bolo to najbližšie k snehu, čo mohla v svojom rodnom meste vidieť.

Denník Bridget Jonesovej (2001)

Áno, aj pobláznená Bridget si prežila svoju snežnú romantickú chvíľku. A hneď dve. Prvú, keď sa s kamarátmi chystá na výlet a Mark Darcy ju prekvapí pri vchode. Celá situácia spolu s padajúcim snehom by bola ideálna na romantický bozk, nebyť jej kamarátov vykrikujúcich z auta. Tvorcovia však dali dvojici šancu na reparát.Hoci, na ten Bridget nebola príliš vhodne oblečená. Vytúženého bozku sa nakoniec dočkala.

Ľadové kráľovstvo (2013)

V neposlednom rade tu máme animovanú verziu zasneženej romantiky. Táto scéna nemá za následok bozk či veľkolepé vyznanie lásky. Ide totiž o nebezpečný útek Anny a Kristoffa pred vlkmi. Ale práve tak začala mladá rozprávková láska.


Mohlo by vás zaujímať:V hlavnej úlohe opatrovateľka: Od milej rozprávky a rodinnej komédie až po napínavý thriller


Kúzelná opatrovateľka (2005)

Kým koláčová vojna vyriešila všetok chaos, tak sneh priniesol pokoj. Aj neustále zaneprázdnený otec siedmich detí pochopí vďaka kúzelnej opatrovateľke, kto je preňho pravou nevestou. Potom už nebolo nutné nič, len buchnúť palicou a slnečný deň sa zmenil na nádherne zasnežený.

Viac o téme: Nožnicovoruký EdwardĽadové kráľovstvoKúzelná opatrovateľkaDenník Bridget Jones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu