Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najoriginálnejšie seriálové svadby: VIDEO Takto si povedali áno obľúbení hrdinovia

Priatelia, Monika a Chandler svadba Zobraziť galériu (2)
Priatelia, Monika a Chandler svadba

Svadby vo filmoch alebo seriáloch zvyknú byť veľkolepé, bláznivé, škandalózne či aspoň pamätné... A na tieto sa vďaka ich originalite rozhodne nedá zabudnúť.

Hart of Dixie - Tom Long a Wanda

Svadieb sa v obľúbenom seriáli odohralo hneď niekoľko a každá bola niečím výnimočná. Tá najoriginálnejšia však bola svadba dvoch vedľajších postáv - Toma Longa a Wandy. Predsa len spojiť hobitov a elfov s bojovníkmi z Hviezdnych vojen sa nevidí tak často. V mestečku Bluebell v Alabame je však možné naozaj všetko. Dokonca aj požiadanie o ruku nemali obyčajné, ale v zombie štýle.


Mohlo by vás zaujímať:Bez strachu a narovinu: Tieto seriály sa neboja ani kontroverzných tém


Gossip Girl - Blair a Chuck

Vzťah Chucka a Blair bol epický a taká mala byť aj ich svadba. A epická aj bola, ale nie tak, ako by si všetci predstavovali. Kvôli nepriaznivým okolnostiam musela byť zorganizovaná poriadne narýchlo. To však nebránilo ich priateľom a rodine, aby každý vybavil, čo najlepšie vedel. Svadba tak síce bola prakticky v behu, no nechýbali kvety, šaty ani svedkovia či celý okruh priateľov. A priznajme si to - k Blair a Chuckovi sa to náramne hodilo.

Priatelia - Monika a Chandler

Pre fanúšikov kultového seriálu Priatelia je určite jednou z najobľúbenejších scén práve svadba Chandlera a Moniky. Napätie, láska, slzy aj sľuby, ktoré chytia za srdce. Je tam jednoducho všetko, a navyše aj Joey ako oddávajúci. A to je zážitok samo o sebe.


Mohlo by vás zaujímať:Nedostatok času nie je problém: Tieto seriály si pozriete za pár minút


Big Bang Theory - Sheldon a Amy

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou - najväčší seriálový podivín mal svadbu. Asi len málokto by od prvých častí očakával, že fyzik Sheldon si nájde frajerku, ktorá sa zaňho aj vydá. Svadba pritom po menších problémoch prebehla k úplnej spokojnosti. Hoci, Sheldon nikdy nie je úplne spokojný. Ale nechýbal Luke Skywalker, a to bol základ.

Grey's Anatomy - Alex a Izzie

Keď sa prevalila Izziena choroba, posadla ju svadobná horúčka a naplno sa pustila do príprav svadby pre Meredith a Derecka. Vybrala dokonalé šaty, výzdobu a všetko, čo sa jej páčilo. Nakoniec sa však nemocničný osud obrátil tak, že to bola jej svadba. To, že im to nakoniec s Alexom veľmi nevyšlo, je vedľajšie. Svadba však bola dokonalá a takmer každý vypustil pri nej slzu.


Mohlo by vás zaujímať:Chýba vám v živote podivnosť? VIDEO Pozrite si tieto geniálne seriály!


Ženy z rodu Gilmorovcov - Liz a T. J.

Bláznivá Lukeova sestra Liz si vyslúžila v populárnom seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov naozaj vysnívanú svadbu. Veď kto iný by mohol mať svadbu v historickom štýle, ak nie Liz a T. J.? Obkolesení bláznivými priateľmi z historického trhu a tými najbližšími si povedali áno oblečení v historických odevoch, z ktorých bol T.J. naozaj nadšený.

Viac o téme: FriendsBig Bang TheoryGilmore GirlsGrey´s Anatomy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu