Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chýbajú vám záhady a napätie? Tak tieto seriály si veľmi rýchlo zamilujete!

mysteriozne serialy Zobraziť galériu (2)
mysteriozne serialy (Zdroj: koláž Telkáč)

Lákajú vás záhady, tajomstvá a všadeprítomná tajuplná atmosféra? Tak potom sú tieto seriály pre vás tým pravým. Nechajte sa vtiahnuť do mysterióznych príbehov a určite nebudete ľutovať.

Stranger Things

Jedným z najväčších seriálových fenoménov je nepochybne seriál Stranger Things, na ktorom spolupracovali bratia Dufferovci. Svet tohto seriálu je plný záhad, tajomstiev a hororovej atmosféry. Nechýbajú však ani humorné scény, duchaplné dialógy a postavy, ktoré si diváci ľahko obľúbia. Obľúbený mysteriózny seriál sa toto leto dočká svojej tretej série a my sa už nevieme dočkať.


Mohlo by vás zaujímať:Bez strachu a narovinu: Tieto seriály sa neboja ani kontroverzných tém


Twin Peaks

Mysteriózna klasika Twin Peaks priniesla divákom prepletený a strhujúci príbeh, pod ktorý sa podpísal David Lynch. Ide síce o starší počin, no fanúšikov si nájde aj dnes. Výborná atmosféra, chytľavý príbeh z malého amerického mestečka, skvelá hudba a poriadna dávka napätia si ľahko nájde fanúšikov. Seriál pochádza zo začiatku 90. rokov a v roku 2017 sme sa dočkali aj tretej série s podtitulom The Return. A ani tá sa nezaobišla bez nadšenia divákov či kritikov.


Mohlo by vás zaujímať:Máte chuť na maratón? Tieto seriály stoja za to a zvládnete ich za víkend


Big Little Lies

Dráma z produkcie HBO s hviezdnym obsadením si okamžite získala divákov aj náročnejšie oči kritikov, vďaka čomu si mohla pripísať k svojmu menu množstvo ocenení. Ide o adaptáciu rovnomennej knižnej predlohy od spisovatľky Liane Moriarty, ktorá sa odohráva v kalifornskom mestečku Monterey. Dej sa točí predovšetkým okolo vraždy, ktorá sa odohrala počas benefičnej akcie základnej školy. Tak sa zdá, že za maskou dokonalého malomesta sa skrýva niečo strašné.

Penny Dreadful

Pre fanúšikov mysterióznych príbehov je pozretie skvelej hororovej drámy Penny Dreadful priam povinnosťou. Tvorcovia totiž oživili rôzne hrôzostrašné príbehy, ktoré začiatkom 19. storočia obehli Londýn. Za zmienku tiež stojí aj hviezdna Eva Green, ktorá si v seriáli zahrala hlavnú úlohu.


Mohlo by vás zaujímať:Obľúbené seriály, ktoré vznikli vďaka knihám: Je medzi nimi aj ten váš?


Pretty Little Liars

Za zmienku určite stojí aj seriál Pretty Little Liars, v ktorom skupinu tínedžeriek nenechá spávať tajomná osoba označujúca sa ako A. Tá sa objavila po záhadnej smrti jednej z nich - Alison DiLaurentis. Vie o nich všetko, aj tie najtajnejšie tajomstvá a neostýcha sa ich použiť vždy v tom najnevhodnejšom čase. Seriál zaujme nielen tínedžerov a ak by ste ho nemali dosť, tak si pozrite aj spin off s názvom Pretty Little Liars: The Perfectionists.

Viac o téme: Twin PeaksPretty Little LiarsStranger ThingsPenny DreadfulBig Little LIes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu