Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hollywoodska kráska v hlavnej úlohe: Príbeh o nerozlučnom priateľstve a nepredstaviteľnej zrade

Katherine Heigl
Katherine Heigl (Zdroj: SITA/Evan Agostini / Invision / AP)

Americká herečka Katherine Heigl sa predstaví v jednej z hlavných úloh v seriálovej adaptácii románu Firefly Lane (2008). Projekt spoločnosti Netflix prinesie príbeh Tully a Kate, ktoré sa spoznajú ako dievčatá a stanú sa nerozlučnými najlepšími priateľkami.

Ženy počas nasledujúcich 30 rokov spolu prekonajú vzlety aj pády, ktoré im pripravil život, no rozdelí ich nepredstaviteľná zrada a nie je jasné, či sa dokážu zmieriť. Štyridsaťročná rodáčka z Washingtonu D.C. stvárni živelnú, ambicióznu a vernú Tully Hart. Na projekte sa bude podieľať aj ako výkonná producentka.

O spracovanie románu od Kristin Hannah sa postará Maggie Friedman, ktorá bude tvorkyňou série. Projekt bude mať desať epizód. Prvú z nich bude režírovať Peter O'Fallon.

Katherine Heigl kariéru odštartovala ako detská modelka a neskôr sa začala venovať herectvu. Vo filme debutovala romantickou drámou That Night (1992). Nasledovali úlohy vo filmoch Môj otec hrdina (1994) po boku Gérarda Depardieu alebo Prepadnutie 2: Temné územie (1995), kde si zahrala so Stevenom Seagalom.

Skutočný herecký prielom však zaznamenala až vďaka seriálu Klinika Grace (2005), kde v rokoch 2005 až 2010 stvárňovala lekárku Isobel Stevens. Účinkovala aj v romantických komédiách Nabúchaná (2007), 27 šiat (2008), Chceš ma, chcem ťa (2009), Vrahúni (2010), Silvestrovská noc (2011), Slečna nebezpečná (2012) alebo Veľká svadba (2013). V súčasnosti účinkuje v seriáli Kravaťáci (2011).

Viac o téme: Katherine Heigl
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu