Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenské hviezdy sa spojili: Karanténa TV plná zábavy... Pozrite si vtipné správy z budúcnosti

(Zdroj: Repro foto YouTube/Sketch Bros)

Známe tváre slovenského šoubiznisu spojilo nové video, ktoré má vyslať pozitívnu energiu Slovensku v náročnom období koronakrízy. Umelci v ňom prezrádzajú, čo im priniesli alebo k čomu ich donútili karanténne časy, ktoré spôsobil nový koronavírus.

"Celé video vzniklo bez osobného kontaktu, bolo odrežírované Marcom Procházkom cez videohovor a videá spracované v postprodukcii," približujú tvorcovia vtipný projekt s názvom Život po Karanténe. So zámerom rozšíriť pozitívny odkaz sa do neho zapojili umelci, hudobníci aherciako Aless Capparelli, Matej Sajfa Cifra, Laura Gavaldová, Tomáš Yxo Dohňanský, Dano Dangl, Filip Jančík, Patrik Herman, Andy Kraus, Martin Harich, Dominika Mirgová a ďalší.

Autori videa vyzývajú, aby sa jeho diváci zapojili a v komentároch sa podelili o to pozitívne, čo im priniesla karanténa. "Konečne mám čas na dopísanie mojich rozpísaných románov a na písanie poviedok. Viac času venujem rodine. Pozerám seriály, na ktoré som sa chystal strašne dlho, a to platí aj pre knihy. Konečne som sa v tom zhone pozastavil a porozmýšľal. Vďaka Bohu za tento čas," prezradil jeden z komentárov pod videom.

Viac o téme: Karanténa TV
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu