Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chýba ti škola? VIDEO Pripomeň si ju s týmito seriálmi

Sex Education
Sex Education (Zdroj: Netflix)

Učenie, priatelia, zábava, prvé lásky, trapasy, ale aj intrigy, ohováranie, vraždy či šikana. V seriálových školách je možné všetko a možno aj v tej tvojej skutočnej. Ak ti chýba, ľahko si ju pripomenieš týmito seriálmi.

Riverdale

Mestečko Riverdale vyzerá na prvý pohľad veľmi pokojne, no len na prvý pohľad. Všetko sa zmení, keď zomrie jeden z miestnych študentov a do vyšetrovania sa zapletie štvorica kamarátov. Seriál určite zaujme tých, ktorí prežívali napätie s kráskami v Pretty Little Liars.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Chcete vedieť viac o pandémii? Netflix má pre vás v čase koronavírusu skvelý seriál


Elite

Seriál Elite sa odohráva v jednej zo španielskych súkromných škôl, ktorej študenti sa zaujímajú len o sex, drogy a využívanie ostatných. Dalo by sa povedať, že ich život je jedna veľká párty. Aj deti zo strednej triedy, ktoré sa postupne medzi nich dostali, rýchlo pochopia, že táto elita si môže dovoliť čokoľvek. A žeby aj vraždu?

Sex Education

Hlavný hrdina seriálu - Otis vyrastá so svojou matkou sexuologičkou a v témach sexu sa orientuje pomaly rovnako dobre ako ona. Veľa času trávi s kamarátom Ericom a neskôr aj spolužiačkou Maeve, ktorá mu navrhne zriadiť si sexuálnu poradňu priamo v škole a trochu si zarobiť.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Rodina v hlavnej úlohe: S týmito seriálmi sa z tej svojej zaručene nezbláznite


13 Reasons Why

V tomto zozname nesmie chýbať ani zovšadiaľ chválený dramatický seriál 13 Reasons Why, ktorý bol vytvorený na motívy románu od Jaya Ashera. Stredoškolák Clay dostane pred domom 13 nahrávok, v ktorých sa mu prihovára kamarátka Hannah a vysvetľuje, prečo sa rozhodla spáchať samovraždu. Seriál ukazuje závažné problémy, ktoré sa môžu dotýkať kohokoľvek - samovražda, znásilnenie, šikana, duševná choroba.

Young Sheldon

Absolútna roztomilosť a v podstate aj povinná jazda pre fanúšikov Big Bang Theory. Sheldon má deväť rokov a je geniálny, z čoho plynú aj všetky komické situácie. Kým v dospelosti je najväčším matematikom svojej generácie, ako deväťročný žije v Texase a musí chodiť na normálnu školu, kde majú najväčšiu pozornosť akurát tak futbalisti.


Mohlo by vás zaujímať:Máte chuť na poriadny maratón? Tieto seriály stoja za to a zvládnete ich za krátky čas


Awkward

Jenna Hamilton zažije dosť trápnu nehodu, o ktorej sa rozkríkne, že to je výsledok pokusu o samovraždu. Nálepky neúspešnej samovrahyne sa nevie zbaviť, s čím sa spájajú aj divné následky. Zaujímaví herci, fajn humor, školské intrigy a motáctvo prvého stupňa - to v Awkward nájdete. Len tak. Na oddych.

Viac o téme: RiverdaleYoung SheldonAwkwardSex EducationElite
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu