Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dobré správy v čase KORONAKRÍZY: Odkaz priamo z vesmíru! Z Brada Pitta spravili rosničku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Some Good News)

Keďže momentálne všade počúvame len zlé správy o obmedzeniach, ekonomických následkoch, nakazených či úmrtiach... herec John Krasinski sa rozhodol, že to v časoch koronakrízy vezme z iného konca. Ľudí informuje o tej pozitívnej stránke koronavírusu a o ľuďoch, ktorí pomáhajú, aby krajina fungovala. Do jeho relácie sa však vošiel aj Brad Pitt.

Herec John Krasinski sa koncom marca rozhodol, že začne vysielať reláciu z vlastnej obývačky. V čase koronakrízy je to pre mnohých naozaj ťažké. Krasinski to vzal z iného konca. Krajanov informuje o pozitívnych veciach a postojoch, ktoré sa v súčasnej kríze dejú.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Brad Pitt predpovedal počasie: S Trumpom nemáme žiadnu budúcnosť!


Odkaz z vesmíru

V poslednej epizóde vzdal poctu nielen ľuďom v prvej línii, ale aj všetkým ostatným, ktorí sa starajú o chod krajiny. Poštárov, predavačov, manažérov, robotníkov a ďalších ľudí. Prekvapením bol odkaz pre jeho reláciu Some good news (Pár dobrých správ, pozn. red.) až z vesmíru! Odkaz mu poslali traja astronauti, ktorí sú už nejakí čas na Medzinárodnej vesmírnej stanici (ISS). „Dobrou správou je, že tento rok je to 20 rokov neustálej prítomnosti človeka na ISS,“ povedala astronautka.

Dobré správy v čase
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Some Good News)

Astronauti povedali, ako zvládajú izoláciu vo vesmíre. Snažia sa cvičiť, vtipne jesť, pozerať sa von z okna na Zem z inej perspektívy a takisto sa spájajú so svojimi blízkymi. O necelý týždeň sa vrátia domov k rodinám. „Napriek kríze sa oplatí vrátiť domov,“ dodali astronauti.

Rosnička Brad

Potom to prišlo. Krasinski prekvapený správou z vesmíru premostil na počasie. „Odkaz z ISS? Budem potrebovať chvíľu na to, aby som to predýchal. Mali by sme sa pozrieť na počasie. Brad, ako to vyzerá tam vonku?“ spýtal sa herec. Počasia sa ujal Brad Pitt. „Vyzerá to... celkom dobre. Hej,“ povedal a schoval sa späť domov. Brad Pitt už raz rosničkou bol, keď predpovedal, že s americkým prezidentom Donaldom Trumpom nemajú Američania žiadnu budúcnosť.

Pozrite si CELÚ epizódu relácie Some Good News (odkaz z vesmíru a rosničkuBrada Pitta si môžete pozrieť v minútach 5 až 7)

Po krátkej a vtipnej vsuvke s počasím pokračoval Krasinski vo svojej relácii. Venoval sa ďalšej téme. Tento týždeň sa totiž v Amerike zvykne konať maturitný ples, čo je pre študentov obrovská udalosť. U nás sa konajú stužkové v rámci ročníkov, v Amerike sa stretne celý ročník.

Krasinski sa rozhodol zavolať jednému z dievčat, ktorej maturitný ples usporiadal jej otec, keďže plesy sa ako ostatné väčšie udalosti zrušili. Nakoniec sa po telefonáte s dievčaťom rozhodol usporiadať maturitný ples online, do ktorého sa zapojili desiatky študentov. Na túto akciu si pozval niekoľko špeciálnych hosťov. V jeho videu zaspievali bratia Jonasovci či Billie Eilish. V týchto ťažkých časoch je dôležité udržať si dobrú náladu a nájsť spôsob ako sa zabaviť aj napriek karanténe.

Viac o téme: Brad PittJohn KrasinskiKoronavírus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu