Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšia podpásovka pre kráľovskú rodinu: Nový dokument odhalí temné chvíle Lady Diany... Pokusy o samovraždu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/AP)

Ďalšia rana pre britskú kráľovskú rodinu. Po tom, čo princ Harry a Meghan už nie sú od 1. apríla vyššími členmi anglickej monarchie, má prísť ďalšia podpásovka, a to od streamovacieho gigantu Netflix, s ktorým princ Harry spolupracuje. A rozhodne jeho obsah bude ťažko stráviteľný pre oboch synov.

Televízna spoločnosť DSP, ktorá stojínapríklad za filmom 127 hodín a spoločnosť ITV začali pripravovať kontroverzný projekt, ktorý má odvysielať Netflix. Ten ho ale podľa DSPzatiaľ nezaradildo svojich streamovacích služieb. Informujú o tom noviny The Sun.

Štvordielny dokumentdočasne nazvaný„Being Me: Diana“ bude prezrádzať životnébitkyLady Diany v oblasti duševného zdravia, i poruchách stravovania, nešťastnom manželstve sprincom Charlesoma bolestnom detstve.Tajomstvami Dianinho života nás v početných rozhovoroch prevedú jej blízki. Okrem toho v dokumente budeme počuť aj zvukové nahrávky, ktoré Diana vytvorila tesne pred svojou smrťou. Princezná sa údajne mala štyrikrát pokúsiť o samovraždu.

Princezná Diana (Zdroj: TASR/AP Photo / Jacques Langevin, HM Coroner, ho)
Zobraziť galériu (3)
Princezná Diana (Zdroj: TASR/AP Photo / Jacques Langevin, HM Coroner, ho)  (Zdroj: TASR/AP Photo / Jacques Langevin, HM Coroner, ho)

Dokumentárna séria má použiť zatiaľ neodhalenézábery zo životaprinceznej Dianyv rokoch 1990-1992 a rozhovory s ľuďmi v jej blízkosti, pričom sazamerali na jej vnútorné nepokoje tesne predtým, ako sa ona a Charlesmedializovalirozvod.

Správy o plánoch však zároveň budú nielen úderom pre kráľovskú rodinu a jej synov, ale ajpre princa Harryhoa manželkuMeghan, o ktorých sa hovorí, že rokujú s týmto streamovacím gigantom o budúcich projektoch. Práve preto je veľmi nepravdepodobné, že by tento štvordielny dokument práve Netflix ponúkol vo svojich službách.

Na archívnej snímke z 21. decembra 1984 zľava kráľovná matka, britská kráľovná Alžbeta II., princ William, princ Harry, princezná Diana a princ Charles pózujú počas krstín princa Harryho v Londýne (Zdroj: TASR/PA, File via AP)
Zobraziť galériu (3)
Na archívnej snímke z 21. decembra 1984 zľava kráľovná matka, britská kráľovná Alžbeta II., princ William, princ Harry, princezná Diana a princ Charles pózujú počas krstín princa Harryho v Londýne (Zdroj: TASR/PA, File via AP)  (Zdroj: TASR/PA, File via AP)

„Williama Harry budú veľmi naštvaní a nahnevaní.Je to obzvlášť znepokojujúce pre Harryho, pretože pracoval s Netflixom," uviedol podľa The Sun jeden zo zdrojov s tým, že načasovanie tohto dokumentu je obzvlášť zlé, keďže Harry a Meghan nie sú od 1. apríla vyššími členmi anglickej monarchie. Ako to nakoniec dopadne s dokumentom a cez koho a kedy ho zhliadnu diváci, je nateraz ťažké predpovedať.

Viac o téme: NetflixPrincezná Diana
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu