Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrdinky našich životov aj seriálov: VIDEO V týchto kúskoch sú za najväčšie hviezdy mamy

(Zdroj: Photo © Touchstone Television)

Mamy dokážu čokoľvek, a to najmä vtedy, ak ide o dobro ich rodiny. Inak tomu nie je ani v prípade tých televíznych.

American Housewife

Hoci sa seriál točí okolo celej rodinky Ottovcov, hlavnou hrdinkou je nepochybne Katie. Mama, manželka a motor, vďaka ktorému celá domácnosť funguje tak, ako má. Alebo aspoň tak, ako sa dá. V zámožnom mestečku Westport sa jej stavajú do cesty nepríjemné prekážky v podobe premotivovaných matiek a dokonalých bohatých susediek. Katie má našťastie ten správny zmysel pre humor, svojskú, no skvelú rodinku a verné kamarátky, ktoré jej vždy poradia, hoci nie úplne dobre.


Mohlo by vás zaujímať:Množstvo častí a nádych exotiky: Tieto turecké seriály pobláznili svet


Good Girls

Nedostatok financií na uživenie svojich rodín vyriešila trojica matiek z Detroitu po svojom - vykradli miestny supermarket, v ktorom jedna z nich pracuje. Okrem tržieb sa im však podarilo ukoristiť aj peniaze, ktoré tam perie miestny gang. Peniaze im však tak ľahko nemôžu vrátiť, keďže už časť z nich minuli. Preto musia s nebezpečným gangom začať spolupracovať.

Mom

Hlavná hrdinka Christy je matka samoživiteľka a hoci ako mladá chcela byť psychologička, dnes pracuje v reštaurácii ako čašníčka. Jej najväčším problémom je však závislosť od alkoholu. Už niekoľko mesiacov je triezva, no prežíva to veľmi ťažko. S alkoholom navyše bojuje aj jej matka.


Mohlo by vás zaujímať:Zúfalé manželky už nie sú zúfalé: Ako sa hrdinky zmenili po odchode z Wisteria Lane?


Desprite Housewives

Všetky sú matky, každá má však iný prístup. Kým jedna si potrpí na uhladené správanie a udržiavanie dokonalého dojmu na verejnosti, tej ďalšej deti prerastajú cez hlavu… Nie sú vôbec dokonalé, o čom svedčí aj samovražda jednej z nich hneď v úvodnej časti, no všetko zvládajú svojím vlastným štýlom. Úspešný seriál získal veľa cien a nazbieral množstvo fanúšikov, takže je sa na čo pozerať.

Younger

Čerstvo rozvedená slobodná matka Liza si hľadá prácu, no ako žena-štyridsiatnička to nemá vôbec jednoduché. Keď jej zloží kompliment mladší muž, rozhodne sa pre bláznivý nápad. S pomocou priateľky Maggie podstúpi zmenu imidžu a nastúpi do práce ako dvadsiatnička, vďaka čomu si zarobí na poriadnu kopu trapasov.

Viac o téme: Zúfalé manželkyYoungerGood girlsAmerican HousewifeMom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu