Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bojujú mečom, predávajú drogy a ťahajú detí z problémov: Títo seriáloví otcovia dokážu aj nemožné

Sean Bean ako Ned Stark v seriáli Game of Thrones (Hra o tróny) Zobraziť galériu (3)
Sean Bean ako Ned Stark v seriáli Game of Thrones (Hra o tróny) (Zdroj: SITA)

Deň otcov je o pár dní tu a nastal ten správny čas si pripomenúť tých nezabudnuteľných seriálových hláv rodiny. Ktorý najviac utkvel v pamäti vám?

Phil Dunphy (Modern Family)

Je otcom, no k svojim deťom pristupuje ako ich rovesník. Kedysi bol roztlieskavačom, teraz pracuje ako realitný agent a vo svojom voľnom čase pracuje na kúzelníckej kariére. Phil Dunphy, ktorého v seriáli hrá Ty Burrell, je najviac známy pre svoju rezervovanosť, nemotornosť, ale predovšetkým ako milujúci otec.


Mohlo by vás zaujímať:Hrdinky našich životov aj seriálov: VIDEO V týchto kúskoch sú za najväčšie hviezdy mamy


Walter White (Breaking Bad)

Breaking Bad
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Áno, Walter White síce v konečnom dôsledku zničil svoju rodinu a vypil si svoj kalich horkosti, no jeho úmysly boli čisté. A tiež sa stal dokonalým príkladom morálnych a finančných problémov pracujúcej vrstvy Američanov.

Ned Stark (Game of Thrones)

Sean Bean ako Ned
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Keď sa nad tým tak zamyslíme, väčšina rodiny Neda Starka v Game of Thrones zomrela práve kvôli nemu. Zároveň by však mohol byť jedinou morálnou postavou seriálu. Navyše, k všetkým sa usiloval správať spravodlivo a svoje deti viedol k správnym hodnotám.

Sandy Cohen (The O.C. California)

Vďaka Sethovi a Ryanovi v rodine Cohenovcov nikdy nechýbala dráma či problémy. Našťastie, Sandy sa dokáže vysporiadať takmer so všetkými situáciami, do ktorých ho jeho tínedžeri dokážu vtiahnuť. Navyše je dosť výhodné mať v rodine právnika, ktorý zvládne všetky problémy ľavou zadnou.


Mohlo by vás zaujímať:Bez nich by hrdinovia neexistovali: Aj animovaní zloduchovia vedia poriadne potrápiť


Jack Pearson (This Is Us)

Bojujú mečom, predávajú drogy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Canadian Television (CTV))

Jack Pearson (Milo Ventimiglia) by sa pokojne mohol stať vysnívaným televíznym otcom. Od robenia zdvíhačiek s Randalom na chrbte po zapožičanie svojho magického trička Kate na kúpalisku. Jack je ochotný spraviť čokoľvek, aby sa uistil,že jeho veľká trojka je v poriadku.

Richard Gilmore (Gilmore Girls)

Po 16 rokoch, ako nebol úplne najlepším otcom, nasledovalo ďalších 16 rokov odcudzenia s vlastnou dcérou. No potom prišiel zlom. Stal sa totiž tým najoddanejším starým otcom, akého si dievča môže priať. Prostredníctvom vrúcneho vzťahu s vnučkou sa nakoniec Richard Gilmore opäť priblížil aj k dcére.

Viac o téme: Game of ThronesGilmore GirlsModern Family
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu