Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Stôl, pri ktorom sedával Weinstein a Epstein, skončil: Majiteľ reštaurácie ho podpálil

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein (Zdroj: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Majiteľ newyorskej reštaurácie 75 Main, Zach Erdem, spálil vo svojom podniku stôl, pri ktorom sedávali finančník Jeffrey Epstein a bývalý filmový producent Harvey Weinstein.

Obaja boli obvinení zo sexuálnych zločinov, Epstein zomrel vo väzení, Weinstein bol odsúdený. Erdem je presvedčený, že stôl, ktorý používali, vydával negatívnu energiu."Bolo mi z tej zlej energie toho stola nanič. Vždy, keď som sa na neho pozrel, videl som pred sebou toho pošahanca(Epsteina)," povedal Erdem v rozhovore so stanicou CNN.

Vyzbrojil sa sekerou a kladivom a za volania prizerajúcich "Hor, Epstein, hor!" stôl zapálil."Keď som si spomenul na Jeffreyho Epsteina, ako tam sedí, dokázal som myslieť len na to, ako ten prekliaty stôl spáliť a postarať sa, aby nič nešpinilo môj podnik. Vzal som kladivo a benzín, zapálil som to a hodil do odpadkov. Bolo mi pri tom veľmi dobre. Teraz už na týchchlapíkov nemusím myslieť,"vyhlásil tridsaťdeväťročný Erdem. A dodal, že ľudia, ktorí zneužívajú ženy, u neho nie sú vítaní.


Mohlo by vás zaujímať:Tvrdá rana pre Weinsteina: Škandály, väzenie, koronavírus a teraz... Ďalšie obvinenie!


Epstein bol vraj netrpezlivý hosť a vždy požadoval, aby bol usadený k tomu istému stolu. Raz zaplatil 1500 dolárov za účet ľudí, ktorí na mieste sedeli, len aby ich dostal preč. V rozhovore s The New York Post Erdem povedal, že Epsteina sprevádzali "tie najatraktívnejšie dievčatá". "Mali pekné topánky, vyzerali dobre, ale boli naozaj mladé. Vedel som, že niečo nie je v poriadku," povedal Erdem.

Podľa úradov Epstein spáchal vlani samovraždu v cele, kde čakal na začatie procesu, v ktorom bol obvinený zo zneužívania maloletých dievčat. Weinstein bol tento rok odsúdený za sexuálne násilie na 23 rokov väzenia.

Viac o téme: Harvey WeinsteinJeffrey Epstein
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu