Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Zabudnite na prítomnosť: Tieto seriálové kúsky vám dovolia cestovať v čase

Timeless
Timeless (Zdroj: NBC)

Pri pohľade na rok 2020 by sa mnohí radšej presunuli do nejakého iného roku, či už dopredu za možnou ružovou budúcnosťou alebo naspäť do sladkých detských čias. V televíznom svete je všetko možné, preto máme pre vás niekoľko tipov na seriály, v ktorých sa cestuje v čase.

Dark

Seriál Dark, ktorý mnohí nazývajú aj nemecké Stranger Things, vyšiel z dielne televízie Netflix a okamžite si získal množstvo fanúšikov. Vo fiktívnom nemeckom mestečku Winden sa po zmiznutí žiaka Erika úplne naruší pomerne pokojný život. Polícia je bezradná, svedkovia v podstate ani nie sú a všetko sa zamotáva v podzemnom jaskynnom bludisku, ktoré sa ťahá až pod územie jadrovej elektrárne. Seriál prebieha v niekoľkých časových rovinách, pričom sa môže postavy stretnúť aj so svojím mladším či starším ja.


Mohlo by vás zaujímať: Máte chuť na kvalitný seriál? VIDEO Týchto 10 noviniek si nemôžete nechať ujsť!


Timeless

Prenasledovať kriminálnikov nie je jednoduché v jednom časovom období, nieto ešte keď sa môžu presúvať skrz dejiny. Netradiční hrdinovia seriálu Timeless sa tak ocitajú pri prelomových momentoch histórie, ktoré sa tajomná skupina kriminálnikov snaží zmeniť a spolu s tým aj osud ľudstva. Pod seriál sa podpísali tvorcovia seriálov Supernatural a Shield.

Outlander

Na základe série románov od Diany Gabaldon vznikol aj rovnomenný seriál Outlander. Ošetrovateľka z druhej svetovej vojny menom Claire sa po návšteve druidského posvätného miesta ocitá v Škótsku v 18. storočí. Tam prežíva obdobie veľkých prevratov a môže sledovať vývoj dejín, ktoré už pozná. Okrem toho si v 18. storočí začne budovať novú rodinu, priateľov a celý život…


Mohlo by vás zaujímať: Nedostatok času nie je problém: Tieto seriály si pozriete za pár minút


The Flash

Hrdina DC Comics a zároveň hlavná postava seriálu The Flash, Barry Allen sa preslávil svojou schopnosťou neuveriteľne rýchlo utekať. Dokonca až tak rýchlo, že sa prostredníctvom toho dokáže presúvať aj v čase. Keď na to príde, uvedomí si, že práve cestovanie v čase má vplyv na to, kým je.

Continuum

Kanadský sci-fi seriál priniesol realitu z roku 2077, kedy svet ovládli korporácie. Skupina nebezpečných zločincov cestuje v čase, aby rozpútala triednu vojnu. S nimi sa v roku 2012 ocitá aj policajtka, ktorá sa snaží nielen vrátiť k rodine, ale im tiež zabrániť v ich plánoch.

Viac o téme: The FlashDarkOutlanderTimelessContinuum
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu