Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďalšia obeť koronavírusu: Problémy má aj fantastická Olivia Wilde

Olivia Wilde
Olivia Wilde (Zdroj: SITA/Willy Sanjuan/Invision/AP)

Produkcia radu amerických filmov a televíznych relácií už bola v tomto roku odsunutá kvôli covidu-19. Najnovšou obeťou koronavírusu sa stal pripravovaný thriller Don´t Worry, Darling (Neboj sa, zlatko), v ktorom pod režijnou taktovkou Olivie Wilde hrajú okrem iného Chris Pine, Harry Styles a Florence Pugh, napísal spravodajský server news.com.au.

Produkcia filmu, ktorý sa natáča v Los Angeles, bola zastavená potom, čo bol jeden z členov produkčného štábu pozitívne testovaný na koronavírus. Následne museli všetci, ktorí sa zúčastnili natáčania, do povinnej 14-dňovej izolácie. Ak sa nákaza neobjaví u nikoho ďalšieho, malo by natáčanie pokračovať.

Don´t Worry, Darling, je thriller, v ktorom Florence Pugh hrá nešťastnú ženu v domácnosti (Alice), ktorá pomaly začne spochybňovať vlastnú príčetnosť, keď sa v jej malej komunite v kalifornskej púšti začnú diať divné veci.


Mohlo by vás zaujímať: Všetko sa mu rúca?! Johnny Depp končí vo Fantastických zveroch: STOPKA po neúspešnom súdnom spore


Harry Styles, ktorý svoju rolu získal po tom, čo sa jej vzdal Shia LaBeouf, hrá "dokonalého manžela Jacka", ktorý Alice nesmierne miluje, ale skrýva pred ňou temné tajomstvo. Film je zasadený do prostredia utopickej komunity z 50. rokov 20. storočia.

Fanúšikovia dúfali, že sa dočkajú premiéry budúci rok, ale produkcia zatiaľ oficiálne nepotvrdila, kedy sa film dostane do kín.

Viac o téme: Olivia Wilde
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu