Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Sviatky na pokračovanie: Čo poviete na dávku vianočných seriálov?

The Holiday Movies That Made Us Zobraziť galériu (2)
The Holiday Movies That Made Us (Zdroj: Netflix)

Videli ste už všetky vianočné filmy najmenej šesťkrát, no stále vás neopustila chuť na sviatočné sledovanie? Pustite sa do seriálov s vianočnou príchuťou. Nie je ich veľa, takže ich s ľahkosťou zdoláte ešte počas týchto sviatkov.

Dash & Lily

Prázdninový románik rozkvitá medzi cynickým Dashom (Austin Abrams) a optimistickou Lily (Midori Francis). Ich cesty sa pretínajú na veľa miestach po celom New Yorku a tieto stretnutia ich spájajú oveľa viac ako by vôbec čakali.


Mohlo by vás zaujímať: Sviatočné novinky: Aha, aké vianočné filmy máme tento rok pod stromčekom


Home for Christmas

Hlavnú hrdinku nórskeho seriálu Johanne už nebaví neustále počúvať že nikoho nemá, tak sa rozhodne, že na sviatky privedie domov nového priateľa. Na to, aby si ho našla, však nemá ani mesiac. Vydarená prvá séria si minulý rok vyslúžila veľký úspech, tak tento rok tvorcovia popracovali na ďalšej. Druhá séria pritom plynule nadväzuje tam, kde jednotka skončila.

The Holiday Movies That Made Us

Zaujímavá novinka z dielne Netflixu The Movies That Made Us priniesla aj špeciálnu sériu, ktorá sa venuje práve sviatočným filmom, ktoré nás ovplyvnili. Seriál odhaľuje zákulisie dvoch obľúbených vianočných klasík: Elf a Predvianočná nočná mora.


Mohlo by vás zaujímať: Aj vám pri pozeraní vianočných filmov prekáža jedna zásadná vec? Rozhodne nie ste sami


Over Christmas

Hudobník Bastian je dosť na dne a prežíva predvianočný smútok. Na sviatky sa chystá domov, čo vníma ako príjemné rozptýlenie po rozchode s priateľkou Fine. Jeho nálada sa však nezlepší ani po príchode domov, keď tam stretne brata s Fine po boku. A to nie je jediné nemilé prekvapenie, ktoré ho na sviatky čaká.

Viac o téme: The Holiday Movies That Made UsDash & LilyHome for ChristmasOver Christmas
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu