Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najväčšie filmové párty: V karanténe si užijete naplno aj oslavu

Veľký Gatsby
Veľký Gatsby (Zdroj: Warner Bros)

Tento rok párty životu veľmi neprial, tak si užime aspoň tie filmové oslavy.

Office Christmas Party (2016)

Ak sa hovorí o veľkolepej vianočnej oslave, určite musí byť na popredných miestach film Office Christmas Party. Celá snímka je totiž jedna veľká párty. Pôvodne to mal byť reprezentatívny firemný večierok, na ktorom by ulovili významného klienta a nemuseli by zatvárať pobočku. Celá akcia sa však trošku zvrhla na akciu storočia. Najmenej. Účasť na tejto vianočnej oslave si musí pamätať naozaj každý. Alebo možno ani nie.


Mohlo by vás zaujímať: VIDEO Sviatky na pokračovanie: Čo poviete na dávku vianočných seriálov?


The Great Gatsby (2013)

Filmová postava, ktorá usporadúvala tie naj večierky? Jednoznačne tajomný Jay Gatsby. Síce má nedostatky, no každá jeho párty je legendárna. Nápoje tečú z fontány, hrá príťažlivá jazzová hudba a každý má náladu na oslavu.

Marie Antoinette (2006)

Áno, aj okolo roku 1770 vedeli ľudia, ako vyzerá skvelá oslava. Film o francúzskej panovníčke od Sofie Coppola zachytáva bohaté spoločenské akcie kráľovského dvora. Marie Antoinette nebola len obyčajnou francúzskou kráľovnou, dokázala strhnúť na seba pozornosť ako nikto iný. K výnimočným scénam filmu nepochybne patrí aj do detailov prepracovaný maškarný ples.


Mohlo by vás zaujímať: Aj vám pri pozeraní vianočných filmov prekáža jedna zásadná vec? Rozhodne nie ste sami


Vo štvorici po opici (2009)

Nielen študenti sa vedia zabávať až tak, že si na druhý deň nič nepamätajú. Podobne totiž skončila štvorica chlapov v takpovediac strednom veku. Phil, Stu a Alan sa v obľúbenej komédii rozhodnú pripraviť svojmu kamarátovi Dougovi rozlúčku so slobodou. Po prvom poháriku sa zrazu prebudia v hotelovej izbe, v kúpeľni je tiger, v šatníku dieťa a budúci ženích nikde. Rovnako aj spomienky z predchádzajúcej noci.

Viac o téme: Vo štvorici po opiciThe Great Gatsby
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu