Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Názov a premiéra tretieho Spider-Mana sú známe: Prvé FOTO! Hviezdy sa postarali o riadny chaos

(Zdroj: Repro foto Twitter/Spider-Man: No Way Home)

A je to tu! Film Spider-Man: No Way Home je skutočný názov tretej časti Spider-Manovi z dielne Sony Pictures a Marvel Studios, v ktorom hlavnú úlohu pavúčieho hrdinu stvárňuje Tom Holland. Do kín by sa mal film dostať 17. decembra. Prezradilo to video zverejnené na sociálnych sieťach hviezd a Marvelu. Predtým sa však hrdinovia filmu postarali medzi fanúšikmi o poriadny chaos.

Je to definitívne a jednoznačné. Nový film z dielne Marvelu a Sony o Spider-Manovi má už oficiálny názov a premiéru bude mať už v decembri tohto roku. Prečo ale píšeme jednoznačne? V utorok sa totiž objavili nejasnosti medzi tromi hviezdami zo Spider-Mana - Tomom Hollandom, Jacobom Batalonom a Zendayou kvôli ich nekoordinovanému pokusu o odhalenie titulu tretieho samostatného pokračovania o Spider-Manovi. 

V utorok Tom Holland zverejnil fotografiu z filmu, ku ktorej pridal snímku s názvom filmu Spider-Man: Phone Home. "S nadšením oznamujeme nový titul Spider-Mana," napísal k príspevku s tým, že sa už nevie dočkať.

V samostatnom poste zdieľal jeho kolega Jacob Batalon inú snímku z najnovšieho filmu tejto série. "Prejdením prstom doprava zobrazíte veľké odhalenie!!," napísal. Tam sa však skrýval iný názov filmu, ako avizoval Holland a to: Spider-Man: Home Wrecker.

Aby toho však nebolo málo, o novinky sa so svojimi fanúšikmi podelila aj Zendaya. Na sociálnej sieti napísala, že priatelia Spider-Mana sú späť. Zároveň v ňom odhalila svoj vlastný titul: Spider-Man: Home Slice.  

Premyslená propagačná kampaň?! Toto je správny názov

"Nie „Spider-Man: Phone Home “, nie „Spider-Man: Home-Wrecker “, a už vôbec nie „Spider-Man: Home Slice “ - aj keď všetky tituly znejú veľmi zábavne, všetky sú úplne nesprávne," uvádza sa na oficiálnej stránke Marvelu. Oficiálny názov filmu sa odhalil vo videu zo zákulisia, v ktorom Holland vychádza od režiséra filmu Johna Wattsa a spúšťa sa v ňom šarvátka medzi ním, Zendayou a Batalonom.

Holland je zmätený a pýta sa Zendayi a Batalona, prečo im to stále robia. Oni mu odpovedajú, že je to kvôli nemu. "Vymenuj mi jedinú vec, ktorú som kedy "spoileroval?!," pýta sa Holland svojich hereckých kolegov. "Posledný filmový titul?" odpovedá mu Zendaya. Ako sa zobrazilo aj vo videu na nástenke a aj na konci záberu, oficiálne názov snímky je Spider-Man: No Way Home, čo by sme voľne mohli preložiť "Žiadna cesta domov." Musíme povedať, že zaujať a získať pozornosť verejnosti sa im rozhodne podarilo.

Čo zatiaľ o filme (ne)vieme?

V najnovšom filme by sa mal podľa časopisu Hollywood Reporter objaviť aj Doctor Strange, ktorý by sa mal stať mentorom, ktorý predtým u neho zastával Tony Stark. Tom Holland viackrát vyvrátil špekulácie, že by sa vo filme mali objaviť všetci Spider-Manovia (okrem neho aj Tobey Maguire a Andrew Garfield). Na druhej strane, ak vezmeme do úvahy tajomstvá obklopujúce projekty Marvelu, všetko je stále možné.

Podľa zverejnených snímok je tiež pravdepodobné, že Peter Parker sa bude pred verejnosťou skrývať. Ani by sme sa nečudovali po tom, čo sa v prvej potitulkovej scéne vrátil do sveta Spidermana J.K. Simmons (J. Jonah Jameson z prvého Spider-Mana s Maguirom) a celému svetu ukázal zmanipulované video Mysteria, v ktorom to vyzerá, že za útokmi v Londýne stojí Spider-Man. Či sa Simmons objaví aj v najnovšej snímke, tiež nie je jasné. V snímke sa objaví aj Tomov brat Harry Holland. Ten si zahrá drogového dílera, na ktorého Spider-Man v New Yorku narazí.

Dohadov a nejasností okolo filmu je mnoho, jedno je však isté. Máme sa na čo tešiť. Veď ako Holland raz pre časopis Variety uviedol, Spider-Man: No Way Home "je ten najambicióznejší samostatný komiksový film vôbec," pričom dodal, že zhruba mesiac natáčali tú najúžasnejšiu bojovú scénu, akú kedy v superhrdinský film videl.

Viac o téme: MarvelSpider-Man
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu