Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

V Hollywoode sa s bábätkami roztrhlo vrece: FOTO Ďalšia tehuľka na obzore! Wonder Woman bude znova mamou

Gal Gadot (Wonder Woman)
Gal Gadot (Wonder Woman) (Zdroj: DC)

Predstaviteľka Wonder Woman má obrovský dôvod na radosť. Gal Gadot sa tretíkrát stane mamou! Snímkou sa pochválila na sociálnej sieti Instagram pár hodín potom, ako sa v objavila vo väčších bielych šatách na pódiu pri odovzdávaní Zlatých glóbusov.

Herečka oznámila ďalšie tehotenstvo na Instagrame v objatí svojho manžela a dvoch dcér. Všetci ju držali za bruško. Za Yarona Varsana je vydatá necelých 13 rokov. Na odovzdávaní cien si ešte pred dvoma dňami nikto nič nevšimol!


Mohlo by vás zaujímať: Návrat Wonder Woman je najúspešnejším filmom od vypuknutia pandémie: Tretia časť potvrdená!


A máme to tu znova

"A máme to tu znova," napísala k fotke. Fotku zverejnila 35-ročná herečka len deň potom, čo sa zúčastnila na 78. ročníku udeľovania Zlatých glóbusov, kde sa na pódiu ukázala vo väčších a vzdušných bielych šatách. Na internete to vyvolalo mnoho špekulácií, ktoré takmer okamžite potvrdili. 

Herečka má už dve deti - dcérky Almu a Mayu. Za realitného magnáta je vydatá od roku 2008 a ich vzťah vyzerá byť idylický dodnes. Zaujímavosťou je, že keď čakala druhú dcérku, práve v tom čase natáčala film Wonder Woman. Tvorcovia to vtedy vyriešili tak, že jej tehotenské bruško prekryli svetlozelenými látkami. V postprodukcii potom bruško skryli.

Viac o téme: Wonder WomanGal Gadot
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu