Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Suché neostane ani jedno oko: PRIATEĽOV uvidíme opäť spolu! VIDEO Toto ich dojalo, zopakovali si aj známe scény

(Zdroj: Instagram/Jennifer Aniston)

Tak z tohto sme už o niečo múdrejší! Už o týždeň bude mať na HBO Max premiéru stretávka legendárnych Priateľov po rokoch. Po prvom klipe, ktorý toho fanúšikom veľa nepovedal, prichádza ďalší. Z toho sme už o niečo múdrejší.

Na druhom videu vidíme pôvodnú šesticu Priateľov, ktorí sa po rokoch opäť stretli. Prezerajú si miesta, kde natáčali desať rokov a neubránia sa ani slze. Okrem obrovského úspechu totiž získali niečo cennejšie, priateľstvo na celý život. 

Stretnutie plné emócií

Na jednom zo záberov si dokonca zopakovali jednu z populárnych scén, súťaž, po ktorej Rachel (Jennifer Aniston) a Monica (Courteney Cox) prišli o byt. Tentokrát odpovedajú na otázky o seriáli a moderuje ako inak Ross (David Schwimmer). 

Okrem toho vidíme šesticu pôvodných predstaviteľov pred publikom a pri rôznych spomienkach. Špeciál režiséroval Ben Winston a producentmi boli opäť Kevin Bright, Marta Kauffman a David Crane.

Špeciál plný hviezd

V špeciáli sa objavia aj hviezdy ako David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington či Tom Selleck, ktorý si v seriáli zahral Monikinu prvú veľkú lásku Richarda. Súčasťou bude aj prehliadka kostýmov zo seriálu. 

Dlho očakávanú špeciálnu reláciu s hviezdami kultového seriálu Priatelia uvedie streamovacia služba HBO Max 27. mája. Termín oznámili tvorcovia minulý týždeň spoločne s nabitým zoznamom hostí. V stretávke uvidíme opäť všetkých pôvodných predstaviteľov - Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisu Kudrow, Matta LeBlanca, Matthewa Perryho a Davida Schwimmera. 

Posledný diel seriálu odvysielali pred 17 rokmi

Seriál premiéroval v roku 1994 a mal 10 sérií. Posledný diel seriálu o osudoch Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyeho, Chandlera a Rossa mal premiéru v máji 2004. Vyvrcholenie desiatej série vtedy na stanici NBC sledovalo len v Amerike cez 52 miliónov divákov. So svojimi 236 epizódami boli Priatelia jedným z najúspešnejších televíznych projektov z prelomu storočia.

"Takáto vec sa nedeje každý rok, dokonca ani každých desať alebo 15 rokov," uviedla na Instagrame Cox, predstaviteľka Moniky. "Beriem ako obrovské požehnanie, že som mala možnosť zase sa vidieť so svojimi Priateľmi... a bolo to lepšie, než kedykoľvek predtým," cituje ju denník The Guardian. Priatelia podľa The Hollywood Reporter zostávajú jedným z najpopulárnejších seriálov na svete. Vďaka službe Netflix, ktorá kompletný prehľad dielov ponúkala v rokoch 2015 až 2019, "si získal novú generáciu fanúšikov". Od roku 2020 je k videniu na platforme HBO Max spadajúcej pod konglomerát WarnerMedia.

Viac o téme: PriateliaJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu