Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Cinemax otvára svoje brány! Máte sa na čo tešiť: Čakajú vás veľkofilmy aj oscarové hity

(Zdroj: TASR/Milan Kapusta)

Sieť multikín Cinemax otvorí vo štvrtok (27. 5.) svoje prevádzky.

"Hneď úvodný víkend sa ponesie v znamení rôznorodej ponuky silných titulov, milovníci videohier sa navyše môžu tešiť na atraktívnu súťaž," informoval PR manažér Peter Gašparík. Dodal, že multikiná privítajú svojich prvých návštevníkov za dodržania všetkých protipandemických opatrení: "V ružových, oranžových a žltých okresoch tzv. COVID automatu bude v kinách k dispozícii aj možnosť občerstvenia, bufety ponúknu svoj tradičný sortiment, ktorý si publikum obľúbilo v časoch pred pandémiou."

Program ponúka lákavé snímky

Program ponúka lákavé snímky, jedným z najväčších ťahákov v úvodnom víkende má byť akčný fantasy film Mortal Kombat, adaptácia populárnej série videohier. V súvislosti s uvedením snímky Mortal Kombat do kín pripravila sieť multikín súťaž. Hlavnou cenou v nej má byť herná konzola a možnosť zahrať si hru Mortal Kombat na veľkom plátne s raperom Strapom. Súťaž potrvá do 2. júna a podrobnosti o nej nájdu záujemcovia na webstránke kina.

Film Monster Hunter je takisto adaptáciou populárnej videohry a publikum sa v ňom spolu s hlavnou hrdinkou (Milla Jovovich) prenesie do inej dimenzie. V tej vládnu zúrivé monštrá a v snahe vrátiť sa domov bude musieť poručíčka Artemis bojovať o holý život.

Silným filmovým hrdinkám venuje pozornosť aj dvojica snímok, ktoré bodovali počas tohtoročného odovzdávania ocenení americkej Akadémie filmových umení a vied, známych Oscarov. V programe kín figuruje Krajina nomádov, ktorá získala dohromady tri ocenenia – za najlepší film roka, najlepšiu réžiu a najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe, i snímka Nádejná mladá žena, ktorá má na svojom konte Oscara za najlepší pôvodný scenár.

Viac o téme: Cinemax
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu