Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké TAJOMSTVO Priateľov odhalené: Vzťah Rossa a Rachel nebol iba na plátne! Láska bola takmer skutočná

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: profimedia)

Vo štvrtok sme sa konečne dočkali premiéry stretávky šestice Priateľov po rokoch. Herci zažili veľa prekvapení, prezradili tajomstvá a zaspomínali si na staré časy. Nevyhli sa emóciám a spoločne si aj poplakali. Koniec koncov, stala sa z nich rodina.

HBO odpremiérovalo dokument o legendárnom seriáli Priatelia vo štvrtok 27. mája. Zišli sa tak všetci pôvodní predstavitelia. Ani jeden z nich však nečakal, že im seriálové kulisy postavia nanovo. A tak sa po sedemnástich rokoch opäť stretli v ich seriálových bytoch a zaspomínali si na staré časy. Veru, neubránili sa slzám. 


Mohlo by vás zaujímať: Suché neostane ani jedno oko: PRIATEĽOV uvidíme opäť spolu! VIDEO Toto ich dojalo, zopakovali si aj známe scény


Ani rodina nechápala, aký máme vzťah

Všetci šiesti predstavitelia – Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow a Courteney Cox hovorili o obrovskom pute, ktoré medzi nimi vzniklo. Jedli spolu, natáčali spolu, boli spolu desať rokov takmer každý deň. Aj cez víkend. Podľa slov Schwimmera síce každý mal priateľov a svoju rodinu, no nikto vtedy nechápal, čo prežívajú, len oni. Aj preto si boli takí blízki. „Boli sme si takí blízki, ako rodina.. že to ani naša rodina nechápala,'' dodala Aniston. 

Vzťah bol takmer skutočný

Padla aj otázka, ktorá mnohých určite zaujímala. Vytvorili sa medzi hercami páriky? Síce oficiálne mali zakázané spolu randiť, čo prispelo k ich skvelým vzťahom, predsa len sa našla výnimka. O tom zaujímavejšie je, že nielen Ross a Rachel tvorili pár v seriáli, ale aj ich predstavitelia David Schwimmer a Jennifer Aniston mali k sebe počas prvej série blízko. 

Veľké TAJOMSTVO Priateľov odhalené:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Terence Patrick/HBO Max)

Po otázke moderátora na seba herci pozreli. „David?“ povedala Aniston. „No... počas prvej série som bol do Jen strašne buchnutý. Obaja sme voči sebe prechovávali silné emócie,“ priznal Schwimmer. Aniston to potvrdila, že aj z jej strany to bolo rovnaké. „No bolo to ako keď sa stretnú dve lode, lebo jeden z nás bol vždy vo vzťahu a nikdy sme túto hranicu neprekročili. Rešpektovali sme to,“ povedal. 

Veľké TAJOMSTVO Priateľov odhalené:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Terence Patrick/HBO Max)

„Somarina,“ vykríkol predstaviteľ Joeyho Matt LeBlanc. Samozrejme, len vtipkoval, aby situáciu odľahčil. V dokumente bolo vidieť aj zábery, ako k sebe mali blízko, ako sa šteklili a neustále podpichovali. Samozrejme, všimli si to aj ich kolegovia a kamaráti. 

Všetku lásku a obdiv sme vložili do Rossa a Rachel 

Dokonca sa Aniston a Schwimmer rozprávali aj o ich prvej puse. „Úprimne, pamätám si, ako som raz povedala Davidovi, že to bude strašný trapas, ak sa náš prvý bozk odvysiela v národnej televízii,“ povedala herečka. „Samozrejme, že to tak bolo, pobozkali sme sa v tej kaviarni,“ naráža Aniston na legendárny bozk, keď sa dali dokopy Ross a Rachel dokopy. „Proste sme sústredili našu náklonnosť, obdiv a lásku k sebe do vzťahu Rossa a Rachel,“ dodala. 

Veľké TAJOMSTVO Priateľov odhalené:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Terence Patrick/HBO Max)

Schwimmer dodal, že to bola vlastne situácia, s ktorou nemohli nič robiť. Podľa predstaviteľky Monicy to bolo tak zrejme najlepšie. „Nakoniec je to tak dobre. Pretože keby ste boli spolu a nevyšlo to, zrejme by to v seriáli nevyzeralo tak dobre,“ povedala, s tým, že možno by medzi nimi neboli také skvelé vzťahy. V skutočných životoch mali každý svojich partnerov. 

Veľké TAJOMSTVO Priateľov odhalené:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Terence Patrick/HBO Max)

Schwimmer si v roku 2010 vzal anglickú umelkyňu Zoe Buckman. Rozišli sa v roku 2017, no aj naďalej spolu dobre vychádzajú a majú spolu 10-ročnú dcéru Cleo. Aniston sa v rokoch 2000 až 2005 vydala za Brada Pitta. Jej druhým manželom bol Justin Theroux, ktorým sa v roku 2018 tiež po takmer sedemročnom vzťahu rozišla. V dobrom vzťahu je aj s Pittom aj s Therouxom. V dokumente sa dozviete aj mnoho ďalších pikošiek. Uvidíte, ako si herci zopakovali niektoré z legendárnych scén a dozviete sa aj to, že Cox zabúdala texty a LeBlanc si kvôli jednej zo scén vykĺbil rameno.

Veľké TAJOMSTVO Priateľov odhalené:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Terence Patrick/HBO Max)

Viac o téme: PriateliaDavid SchwimmerJennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu