Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Najočakávanejší dokument roka: Netflix vydal prvý trailer k Schumacherovi!

Michael Schumacher
Michael Schumacher (Zdroj: SITA/AP)

Nielen športoví fanúšikovia, ale celý svet očakáva premiéru dokumentu s názvom Schumacher. Netflix ho uvedie už 15. septembra.

Takmer dvojhodinový dokument o jednom z najslávnejších pretekárov histórie prinesie pohľad na jeho začiatky v motokárach až po sedem titulov majstra sveta v F1 s tímami Benetton a Ferrari. Súčasťou by však mali byť aj dosiaľ nezverejnené zábery z rodinného súkromia - či už archívne alebo domáce videá.

V dokumente nesmie chýbať ani manželka Corinna a syn Mick, ktorý ide v otcových šľapajách a taktiež preteká v F1 za tím Haas. Okrem toho sa tu objaví aj mnoho známych osobností, napríklad Michaelov brat Ralf, bývalí piloti Mika Häkkinen, Damon Hill a David Coulthard, bývalý šéf Ferrari Luca di Montezemolo, riaditeľ FIA Jean Todt či britský biznisman Bernie Ecclestone. 

Všetkých však zaujíma najmä to, či dokument vnesie viac svetla do súčasného zdravotného stavu Michaela Schumachera, ktorý v roku 2013 utrpel počas lyžovačky vážny úraz hlavy. Rodina tieto informácie dôverne stráži a verejnosť doteraz nevie, v akom stave sa legendárny jazdec nachádza. Aj preto je 15. september ostro sledovaným dátumom, kedy sa možno dozvieme aspoň o kúsok viac.

Viac o téme: NetflixMichael Schumacher
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu