Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Doktorka Quinnová (71) a Sully (60) sa opäť milujú: Pribudli vrásky, šediny, ale... Wau! Môžu byť obaja tak sexi?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: CBS Television)

LOS ANGELES - Stále to medzi nimi iskrí! Doktorku Qunniovú a jej lásku - Sullyho v našich končinách netreba predstavovať, keďže si získali srdcia mnohých televíznych divákov. Nie je žiadnym tajomstvom, že herci, ktorí tieto úlohy stvárnili - Jane Seymour (71) a Joe Lando (60) sú v súkromí dobrými priateľmi. Aktuálne sa opäť zišli pred kamerami a výsledok stojí naozaj za to.

Seriál Doktorka Quinnová sa začal nakrúcať v roku 1993 a popularitu priniesol nielen predstaviteľke hlavnej postavy - Jane Seymour, ale aj jej kolegovi menom Joe Lando, ktorý stvárnil jej seriálovú lásku. 

Doktorka Quinnová (71) a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CBS Television)

Obaja herci po rokoch opäť stvárnili zamilovaný pár. A to v romantickom počine s názom A Christmas Spark, ktorý je od nedele dostupný na platforme Lifetime TV. Seymour, ktorá na svoj vek rozhodne nevyzerá, stvárnila vdovu Molly. Tá trávi vianočné sviatky na návšteve u dcéry a spoznáva mimoriadne atraktívneho starého mládenca, ktorého stvárnil práve charizmatický Lando.

VIDEO: Úryvok z počinu A Christmas Spark nadchne hádam každého fanúšika seriálu Doktorka Quinnová. 

​Keď sa na sociálnych sieťach objavil úryvok zo spomínaného romantického filmu, verejnosť neskrývala nadšenie. „Bože môj! Medzi tými dvoma je stále taká silná chémia a príťažlivosť, ako kedysi,” znie jedna z mnohých pochvalných reakcií. „Je úžasné vidieť vás opäť spolu. Vyzeráte úžasne,” pridal fanúšik, s ktorým súhlasí hádam každý. 

Viac o téme: Doktorka Quinnová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu