Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prasklo tajomstvo Alex a Šimona: Nevedel sa mu POSTAVIŤ PENIS, tak ho len… Och Bože!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Farmárska párty pod vplyvom alkoholu sa akosi vymkla kontrole. A to nehovoríme len o Giuliane, ktorá sa spila pod obraz boží. Tak ako ona, následky za porušenie pravidiel si ponesú aj Alex a Šimon, ktorí sa bez mikroportov vybrali do lesa, kde navyše nie sú kamery. A to za jedným jediným účelom - mať prvý spoločný sex. Lenže...

Keď Alica farmárov za spoločným stolom konfrontovala a žiadala ich o vysvetlenie, prečo porušili pravidlá, Šimon a Alex sa rozhodli držať bobríka mlčanlivosti. Najmä drobná blondínka si stála za tým, že do lesa sa jednoducho išli len porozprávať, keďže si niečo potrebovali vysvetliť. No a to, že pri sebe nemala mikroport, jednoducho pripísala tomu, že naň zabúda bežne. 

Prasklo tajomstvo Alex a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A Šimon sa tejto verzie držal rovnako. Avšak, iba nejaký čas. Farmár sa nakoniec predsa len rozhodol "kápnuť božskou" a priznal, ako to bolo naozaj. Spoločne s Alex si naozaj plánovali užiť prvý spoločný sex, no nechceli byť pod dohľadom kamier a zhavne takisto ani to, aby bolo ich intímne dobrodružstvo na očiach ich rodinám a televíznym divákom. 

Prasklo tajomstvo Alex a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Lenže, darebáctvo sa nepodarilo. A mohol zato práve požitý alkohol. „Nevydržali sme to proste. Ja si myslím, že na tom nie je nič zlé. Stále sme tu zatvorení. Ma vyfa*čila hej... Chceli sme mať sex, ale jednoducho to nešlo. Lebo ja keď som ožratý... Tak bohvieako to nejde," povedal zahanbený Šimon priamo pred kamerou. 

No a trest za ich konanie? Súkromia teraz budú mať až-až. A to v sluhovni, keďže Alica ich automaticky označila ako nových tohtotýždňových sluhov, čím opäť skrížila plány farmárovi týždňa Tamásovi.

Prasklo tajomstvo Alex a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaAlexŠimon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu