Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekvapivé ODHALENIE lupiča zo Sám doma: TOTO pred verejnosťou TAJIL celé roky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Keď sa povie komédia Sám doma, mnohým to vyčarí úsmev na tvári. Nečudo, tento kultový film totiž patrí medzi obľúbené komédie. Prácu na ňom si nepochybne užívali aj samotní herci, za ktorých pri nebezpečných kúskoch často zaskakovali kaskadéri. Ako však Joe Pesci (79) v najnovšom rozhovore prezradil, na nakrúcanie má aj poriadne bolestivé spomienky.

Hoci to znie neuveriteľne, od chvíle, keď mal premiéru počin Sám doma 2: Stratený v New Yorku, ubehlo už 30 rokov. Pri príležitosti tohto výročia poskytol herec rozhovor magazínu People, v ktorom prezradil aj poriadne zaujímavé veci.

„Popri všetkých tých očakávaných modrinách, škrabancoch a všeobecnej bolesti, ktorú si môžeme spojiť s takýmto typom fyzického humoru, som utrpel aj vážne popáleniny na temene hlavy počas scény, kde Harrymu horí čiapka,” uviedol Pesci. 

Prekvapivé ODHALENIE lupiča zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: 20th Century Fox)

Aj napriek tejto bolestivej spomienke si herec nakrúcanie mimoriadne užíval. A podľa jeho slov pri nakrúcaní dvojky boli dokonca viac spontánni a kreatívni. 

Na spoluprácu s predstaviteľom Kevina má tiež dobré spomienky. „Bol naozaj veľmi milé dieťa a na svoj vek bol veľmi profesionálny. Svoje interakcie s ním som však obmedzil, aby sme sme zachovali dynamiku medzi našimi postavami,” dodal. 

Dej filmu Sám doma 2: Stratený v New Yorku zachytáva príbeh Kevina, ktorý sa opäť raz ocitne na Vianoce bez svojej rodiny. Pôvodne ich mali všetci spoločne stráviť na Floride, avšak počas zhonu na letisku sa Kevin ocitne v lietadle, ktoré smeruje do New Yorku. Keďže má pri sebe otcovu tašku s peniazmi a kreditkou, situácia nie je až taká hrozná. Ubytuje sa v luxusnom hoteli a pobyt v New Yorku si celkom užíva... Až kým mu do cesty neprídu "mokrí banditi"!

Viac o téme: Sám domaJoe Pesci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu