Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

ALEX po hádke s Natáliou NALOŽILI diváci: Rázny krok farmárky... TAKTO sa k tomu postavila!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - V piatok večer boli markizácki diváci svedkom brutálnej hádky na Farme. Zapríčinila ju 22-ročná Alex, ktorá si pôvodne chcela za stolom vysporiadať veci s Natáliou, no debata sa totálne zvrtla a mladá blondínka z Pezinka si neodpustila poriadne nechutné správanie a urážky. A svoje si o tom myslia aj diváci...

Tí Alex naložili ako v diskusiách na sociálnych sieťach pod článkami, no takisto aj priamo na jej profile na Instagrame. Fanúšikovia šou jej hromadne odkazujú, že nemá žiadnu úctu a pokoru, no a našiel sa naozaj málokto, kto by si ju zostal a nehorázne správanie obhajoval. 

ALEX po hádke s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.M.)

„Ja naozaj nemám slov. Ako môže byť niekto taký primitívny a tak namyslený ako je Alex. Žiadna úcta, rešpekt, nič. Perfektná výchova. Šimon utekaj ďaleko," napísala istá žena pod jednu z jej fotografií. „Dúfam,že číta komentáre ľudí či už tu alebo na Facebooku, aby sa konečne prebrala z toho sna, v ktorom žije. Takúto primitívnu osobu ešte na Farme nemali," myslí si zasa pani Slávka. 

No a zdá sa, že Alex komentáre naozaj čítala. Pod svojimi najnovšími príspevkami sa totiž rozhodla obmedziť možnosť komentovania, a tak si jej sledovatelia musia preklikať na staršie fotky, pod ktorými sa k jej osobe môžu vyjadriť. A to ani zďaleka nie je všetko. 

ALEX po hádke s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.M.)

Kým ešte pred pár dňami bol jej profil na Instagrame otvorený, po televíznom odvysielaní epizódy, kde sa pustila do Natálie, si profil prepla na súkromný, aby mohla sama schvaľovať, kto ju bude sledovať. Nuž, čo k tomu dodať. Zjavne vie, čo robí, no to, či jej došlo, že sa takto do Natálie púšťať nemala, je už otázne... 

ALEX po hádke s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.M.)

 

ALEX po hádke s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.M.)

Viac o téme: FarmaAlexNatália
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu