Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Utajená SMRŤ muža (†52), bez ktorého by neboli Snowborďáci: Tragický PÁD zo schodov!

Jan Nejedlý
Jan Nejedlý (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Po nešťastnom páde sa už z umelého spánku neprebral! České médiá zaplavili správy o smrti bývalého filmového producenta Jana Nejedlého (†52), ktorý sa okrem iného podieľal napríklad aj na obľúbenej komédii Snowborďáci.

„Honza vedel žiť, ale je bohužiaľ po ňom,” uviedol pre extra.cz dobre informovaný zdoj. Ako vyšlo najavo, niekdajší filmový producent zomrel už dávnejšie, ale až teraz sa tieto správy dostali na verejnosť. Osudným mu bol pád na schodoch, po ktorom s vážnym úrazom hlavy skončil na istý čas v kóme. 

Čo sa týka pádov... Tých mal tento kedysi úspešný muž aj v živote viacero. Jan Nejedlý sa ako filmový producent podieľal na filmoch Snowboarďáci, Prachy dělaj človeka, Experti, či Veni vidi vici. Svojho času tvoril pár so známou herečkou Sandrou Novákovou, ktorú požiadal o ruku počas dovolenky na Srí Lanke. 

Okázalý a luxusný spôsob života však mal za následok to, že si Nejedlý narobil veľké dlhy. Vzťah s Novákovou mu stroskotal, prišiel o byt, mal problémy s alkoholom a napokon aj so zákonom. Kvôli podvodom totiž skončil za mrežami. 

Pred pár rokmi bol podmienečne prepustený na slobodu, avšak jeho návrat do bežného života nebol jednoduchý. Portál extra.cz počas minulého roka informoval o jeho nešťastnom páde zo schodov, ktorý mu bol napokon osudný. 

Režisér počinu Snowboarďáci Karel Janák na producenta nemá práve najlepšie spomienky. „Je mi ho ľúto, ako skončil, ale bo to podivný pán. On sa k Snowboarďákom dostal náhodou, keď utiekol partner pôvodných producentov a prišiel producent Jirka Sirotek, pre ktorého bol poskokom. Jirka bol skvelý, ale počas nakrúcania filmu zomrel a firmu prevzal Nejedlý. Časom sme zistili, že s niekým takým nechceme spolupracovať. On sa nám potom vyhrážal žalobami, ale od vtedy som o ňom už nepočul,” uviedol pre extra.cz spomínaný režisér. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu