Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Turbulentný VZŤAH scenáristu jojkárskej Ivety: Milostnému TROJUHOLNÍKU je koniec... SVADBA s českou herečkou!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA - V posledných mesiacoch české médiá zapĺňali informácie o vzťahu uznávaného televízneho scenáristu Petra Kolečka. Muž, ktorý stojí za jojkárskym seriálom Iveta, totiž "pendloval" medzi svojou expartnerkou Anetou Vignerovou a milenkou Denisou Nesvačilovou. A málokto sa vyznal v tom, s ktorou reálne tvorí pár. No vraj si to chce raz a navždy upratať... Herečku si vraj plánuje vziať!

Príbeh ako z nepodarenej argentínskej telenovely! Tak by sa dal popísať milostný život popredného českého scenáristu Petra Kolečka. V auguste minulého roka sa totiž prevalila jeho nevera. Svoju dlhoročnú partnerku a matku svojho syna, Miss ČR 2009 Anetu Vignerovú, podvádzal so známou herečkou Denisou Nesvačilovou. 

No ani po prevalení nevery sa "milostný trojuholník" nevyriešil. Raz ho fotografi načapali s herečkou, raz zas s misskou. Koncom roka to dokonca vyzeralo, že sa nadobro vrátil k svojej pôvodnej partnerke. Chvíľu boli opäť spolu a scenárista sa dušoval, že je šťastný, že sú opäť spolu ako rodina. Lenže... Vzťah udržiaval naďalej aj s herečkou. 

A bol koniec. Aktuálne sa dokonca začalo šíriť, že Petr si chce zobrať svoju milenku za ženu. „Petr a Denisa si už čoskoro povedia áno. Už majú termín,“ šíri sa v kruhu priateľov herečky a scenáristu. „Sú naozaj zamilovaní. Petr je skôr tak trochu záletník, ale do Denisy je blázon a všetko k tomu už chvíľu smerovalo,“ prezradil zdroj eXtra.cz. 

Turbulentný VZŤAH scenáristu jojkárskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Seriál Iveta napísal podľa svojej ex

Scenárista Petr Kolečko sa netají tým, že pri písaní seriálu Iveta, sa inšpiroval životom svojej expartnerky Anety Vignerovej. „Pôvodnou inšpiráciou bola Aneta Vignerová, s ktorou mám dieťa, teraz už moja expriateľka,“ prezradil televízii Joj. „Ona mala taký príbeh dievčaťa z takého vylúčeného prostredia, ktoré sa dostalo do veľkého modelingu. Toto bol len základ a zvyšok je samozrejme vymyslený,“ vysvetlil Kolečko.

Seriál Iveta vysiela televízia Joj každú nedeľu o 20:35

Turbulentný VZŤAH scenáristu jojkárskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Viac o téme: Aneta VignerováPetr KolečkoDenisa Nesvačilová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu